calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Znate li da prepoznate žene koje vole seks? Jana ljuta kao ris: FATIMA SE PRAVI VAŽNA! EVO JA ZA MANJE VREMENA BOLJE NAPRAVIM! Dosta mi je njenih PRIČA! ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gdje su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrijednija od OBRAZA? (VIDEO) “DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije UŠLA U RIJALITI S OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM! Sve se saznalo, a ona pobjesnila HVALITE ME USTA MOJA: Elmedin tvrdi da mu je Boga dao zlatne ruke BOSANSKE CRNE UDOVICE: Ko su žene u BiH koje su ubijale partnere NECENZURISAN SNIMAK! Ovo je trenutak kada je Jelena RASCIJEPALA LICE Ivana Marinkovića TEODORA PRIZNALA DA JE NA BEBICINE OČE SRAMNO FLERTOVALA SA DRUGIM! Macanović na ivici suza priznao šta mu je na duši! ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE! Ranković se odmah oglasio, pa svima stavio do znanja šta misli o ovome! (FOTO) Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pitu: “Muvao me, ali sam ga odbila” EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA! Završili u suzama, pa otkrili kada će se operacija desiti! (VIDEO) SKANDAL U BIJELOJ KUĆI! Obezbjeđenje hitno reagovalo! Dnevni horoskop za 14. septembar Jahorina i jutros pod bijelim pokrivačem: Pogledajte kako izgledaju druge planine PONOVO PLJUŠTE BATINE I KRV U RIJALITIJU! Jelena skočila Ivanu na leđa pa ga iskasapila noktima, on zapomaže na sav glas! SKANDAL! (VIDEO)

ZBOG OVOGA JE JELENA NAPALA IVANA! On je zatražio ginekološki pregled jer ona negira da su bili intimni pred ulazak, tada je Jelena ušla u crveno i krvnički ga izgrebala! Evo šta se desilo!

Objavio: RHT
14/09/2024 12:00 AM

ZBOG OVOGA JE JELENA NAPALA IVANA!

Ivan Marinković je za vrijeme jedne emisije ušao u sukob sa svojom još uvijek zakonitom suprugom, Jelenom Ilić. Naime, on je sinoć otkrio da je Jelena inicirala da budu intimni prije ulaska u rijaliti, kao i da je uzimala para od njega.

Nakon što je sve to objelodanio, Ilićeva je ušla u crveno i žestoko se sukobila sa Marinkovićem, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje.

– Smdrljivo g*vno raspalo, napolju ćeš živjeti kao miš, kao što si i živio – rekla je Jelena.

– Marš bre džukelo. Kad hoćeš da se j*beš, tako treba da ti bude – rekao je Ivan.

– Možeš da maštaš da nekog j*beš. Moraš kod urologa i psihologa, jer potencija nije samo fizička stvar. Raspadaš se – rekla je Ilićeva.

– Nisam se raspadao u petak – rekao je Marinković.

– Poslije rijalitija, depresija, vlaga i kum. Dijete te ne zanima, četiri godine ga nisi vidio. Najveći blam svake žene s kojima si bio. Riješi nekad potenciju – kazala je Jelena.

– Pa d*gao mi se, vidjela si – odbrusio je Ivan.

Marinković i Ilićka su se na kratko smirili, ali su onda ponovo započeli maratonsku raspravu.

ZBOG OVOGA JE JELENA NAPALA IVANA!

– Jelena me je zvala da odem do jedne radnje da vidim da li su joj donijeli neko odelo, jer ona nije imala vremena. Ja sam otišao, a ona je rekla da nema para za to odjelo, a ja sam želio da dam pola, a da joj njena drugarica da još pola. Nisam želio da dozvolim da nema za ulazak odijelo. Bio sam spreman da dam pare, a ona nije željela da ih uzme – kazao je Ivan.

– Ti nikada nisi porekao da imaš emocije prema njoj, dok je ona govorila da joj se gadiš. Čudno je da ona poslije takvih riječi od tebe bilo šta traži – dodao je voditelj.

– Možda ja i ne znam kakve emocije osećam prema njoj. Možda je sve ovo neka navika – kazao je Ivan.

On je zatražio ginekološki pregled jer ona negira da su bili intimni pred ulazak, tada je Jelena ušla u crveno i krvnički ga izgrebala! Evo šta se desilo!

– Znam kako je sve ovo s njegove strane smišljeno – kazala je Jelena.

– Što onda on kaže da si prespavala kod njega u stanu? Kako to onda odjednom? – upitao je Darko.

– Nisam prespavala kod njega – istakla je Jelena.

– Priznala si maločas da jesi spavala kod mene – dodao je Ivan.

– On nema ni dinara jednog u svojoj kući, a ne meni da govori kako je davao za odijelo – kazala je Jelena.

– Sram te bilo bolesniku jedan, nemoj tako da lažeš. Što pričaš loše o njoj? – upitao je Marko Zec.

– Ne mogu da vjerujem da ovoliko laže. Ja sam neko ko je vrlo jasan. Iskreno, moram da kažem da joj jesam pozajmio novac, ona jeste bila u mom stanu, a da li smo imali se*s, to ne mogu da dokažem jer ipak to nisam snimao – kazao je Ivan.

– Nisam bila sa tobom, ološu jedan – rekla je Jelena.

– Ukoliko može ginekološki pregled da se uradi da se dokaže da li smo bili intimni – istakao je Ivan.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS