calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

RANI RADOVI BIVŠE UČESNICE RIJALITIJA SRUŠILI MREŽE! Isplivao kućni snimak starlete

Objavio: RHT
20/08/2024 10:20 PM

RANI RADOVI BIVŠE UČESNICE RIJALITIJA

Na mrežama kruži zapis iz mladosti rijaliti zvijezde!

Foto: Printscreen/Youtube

Bivši učesnici rijalitija Ivan MarinkovićŽana Đorđević Omnia nedavno su se našli u centru pažnje tokom gostovanja u emisiji “Narod pita”.

RANI RADOVI BIVŠE UČESNICE RIJALITIJA

Kao što je to obično slučaj, njihovo gostovanje je bilo ispunjeno napetošću i sukobima. Jer, tokom cijele emisije su se žestoko svađali, što je stvorilo uzbudljivu atmosferu i zabavilo gledaoce.

Foto: Instagram

Nakon što su se razdvojili, Ivan Marinković je odlučio da se osveti Žani Đorđević na svoj način. Na svom Instagram profilu objavio je nekoliko fotografija starlete sa Slobom Vasićem, uz dodatne provokativne komentare upućene Žani. Uz jednu od objava Ivan je napisao:

– Da li je ovo oral uživo?! Radmila, keva za primer ha-ha-ha. Majka za primer – što je dodatno zakomplikovalo njihov odnos i izazvalo reakcije među pratiocima.

Objava na Instagram stranici

Međutim, to nije bio kraj. Na Instagram stranici posvećenoj popularnom rijaliti programu objavljene su nove fotografije koje prikazuju Žanu u kontroverznom izdanju. Na ovim slikama, koje su brzo postale viralne na društvenim mrežama, grudi su u prvom planu, dok je jezik isturen. Ivan Marinković je odmah “lajkovao” ovu fotografiju, što je dodatno pojačalo sumnje da je on možda odgovoran za širenje fotografije. Ili da je barem imao ulogu u njenom prikazivanju.

– Radmila, samo da ti zagolicam maštu! Šta misliš, od koga dobijam svakakve fotke?! Crna ženo jesi li ti ikada bila normalna. – stajalo je u opisu fotografije na kojoj je, navodno, Žana.

Objava na Instagram stranici

Ova situacija samo je dodatno zakomplikovala odnose među učesnicima i dodatno uzburkala vodu u svijetu rijalitija, gdje je svaki potez i reakcija uvijek pod budnim okom publike i medija.

Osvetnička p*rnografija

Da li je na fotografijama zaista Žana, ostavljamo vama da prosudite, ali nikada i ni u kojoj situaciji ne treba opravdati osvetničku p*rnografiju.

Osvetnička p*rnografija, odnosno nasilje prouzrokovano dijeljenjem privatnih sadržaja žrtava predstavlja globalan problem svih modernih društava. Koji sa ubrzanim razvojem digitalnih tehnologija postaje sve učestaliji, a posljedice sve teže otklonjive. U regionu se nažalost o ovoj temi i dalje premalo priča, a ovaj problem je u žižu interesovanja javnosti došao tek 2021. godine. Kada su u medijima objavljene informacije o postojanju različitih grupa jedne društvene mreže, sa velikim brojem članova. Koje su korišćene za razmjenjivanje intimnih fotografija i video snimaka djevojaka.

Sa jedne strane, ova praksa dijeljenja intimnih fotografija i snimaka žrtava (najčešće mladih žena), bez pristanka oštećenih, ima dalekosežne psihološke, društvene i emotivne posljedice. Po osobu koja je pretrpila ovakvu povredu privatnosti i dostojanstva. Sa druge, ukoliko uzmemo u obzir da su povrede učinjene u digitalnom prostoru, i da se na ovaj način čine dostupnim većem broju ljudi, posljedice mogu biti još veće. Kako zbog teže mogućnosti uklanjanja ovakvog sadržaja, tako i zbog dugotrajnosti posljedica koje po žrtvu mogu nastupiti i godinama nakon objavljivanja fotografija ili snimaka.

Teška povreda dostojanstva

Takođe, ukoliko se sporni snimci objave nekoliko godina od kontakta sa nasilnikom, automatski postaje i teže dokazati odgovornost konkretnog lica.

Ovakve povrede predstavljaju tešku povredu dostojanstva pojedinca/ke, njihove privatnosti i tjelesne autonomije. Sa namjerom da se izazove strah, javno poniženje, uznemirenost, a u pojedinim slučajevima koriste se i za ucjenjivanje žrtve. Oštećene nerijetko same imaju osjećaj stida i bespomoćnosti, uprkost tome što je krivica samo na počiniocu. A često su praćene i različitim vidovima stigmatizacije, osude i straha od sekundarne viktimizacije ukoliko odluče da ovakve povrede privatnosti prijave.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Jana se ne pomjeraju! Fatimu tjeraju da kuha kafe i da ih služi! (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS