calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni”

Objavio: RHT
04/07/2024 12:15 PM

JEZIVE SCENE U RIJALITIJU

Nakon što su učesnici saopštili reperu da je Miona ravnodušna prema njemu, Ša je doživio nervni slom u Rajskom vrtu

Foto: Printscreen – Youtube

Do nove drame došlo je sinoć između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša tokom koje su u jednom trenutku raskinuli.

JEZIVE SCENE U RIJALITIJU

Nakon što su učesnici saopštili reperu da je Miona ravnodušna prema njemu, Ša je doživeo nervni slom u Rajskom vrtu.

– Ispada kao da na silu nešto radiš. Jesi l’ svjesna da su ti sada svi rekli?! Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni. Nikako nisi fer. Od mene si najgoreg napravila, da li si toga svjesna – upitao je Ša.

– Molim te, samo se malo smiri. Od početka se isto ponašam. Ti si sad ovim pokazao da nemaš poštovanja prema meni. Očigledno je da sumnjaš u mene – rekla je Miona.

– Kako da imam povjerenja, hajde mi samo reci?! Pitala si Stanislava s kim će ići na more, što to sad tebe zanima?! Djevojko, sa mnom si, kako te samo nije sramota da mi sve ovo radiš? Ne mogu da podnesem sve ovo. – urlao je Ša nakon čega je krenuo da se unosi Mioni u lice.

– Sad sam kriva i što nisam htjela da se pomjerimo sa mjesta, a prva sam te pitala – rekla je Miona.

– Ti ćeš njemu da pređeš preko svake uvrede, u hotelu je bio moleban, da li je on molio tebe nešto – upitao je Ša.

– Brate, da li si ti retardiran, vidjećeš sve napolju kad izađeš. Ti meni opet jedeš go*na da sam se pomirila sa njim, ološu jedan. Sad ću ja tebi da govorim da si se zagrlio sa bivšom, što si je branio – odgovorila je Miona.

– Ti bi sve da prebaciš na moju bivšu ženu, a 9 sati u hotelu i Selce, to nema veze. Da se javljaš porodici bivšeg dečka, da li si ti normalna – pitao je Ša.

“Sve bi radila zbog rijaltija”

– Šta hoćeš još, što si sa mnom ako vjeruješ sve to? Mene ti treba da braniš, a nećeš, to je evidentno. Ja tebi mogu da je*em mater jer si sa mnom – rekla je Miona.

– Evo pitam te, da ti daju da se poljubiš sa njim, ti bi to uradila. Sve bi radila zbog rijaltija, a meni se smije cijeli sto – rekao je Ša.

– Evo sad si mi nakačio i Tomovića na vrat, sad Miljana i spominje mi njega – rekla je Miona.

– Ti sve radiš sa namerom. Ko ti je rekao da sjediš sa njim i večeraš? Jela si za istim stolom sa bivšim dečkom – rekao je Ša.

Pročitajte i: Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS