calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio Sandra Afrika i ove godine pauzu između nastupa provodi na svojoj jahti u Crnoj Gori,a on joj pravi društvo EVO U KOM JE MJESECU TRUDNOĆE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ! Bivša misica je na vjenčanju vješto krila stomak!

JANJUŠA KĆERKA NEĆE DA VIDI ZBOG POMIRENJA SA ANELI: On prolio more suza, dobio slom i sve priznao pred kamerama!

Objavio: RHT
10/05/2024 7:40 PM

Janjuša kćerka neće da vidi

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Janjuša kćerka neće da vidi

U rijalitiju došlo je do emotivnog trenutka kada je učesnik Marko Janjušević Janjuš priznao svojoj djevojci, Aneli Ahmić, da jedva čeka da napusti rijaliti i vidi svoju kćerku Krunu.

Ovaj momenat izazvao je brojne reakcije među gledaocima, ali i saosjećanje kod mnogih.

Janjuš se žalio Aneli da mu kćerka mnogo nedostaje i da jedva čeka da napusti imanje u Šimanovcima, dok ga je ona ubjeđivala da upravo zbog Krune mora da ostane i bori se do kraja, jer je zbog kćerke i ušao u rijaliti.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Tokom današnje emisije “Gledanje snimaka”, Janjuš je priznao gledaocima da i dalje nije zadovoljan Anelinim ponašanjem u vezi i da uopšte nije sretan. U jednom trenutku je otkrio da nije vidio kćerku Krunu ni danas, iako je trebalo da ima posjetu.

– Želim da se čujem sa majkom, da vidim kako su… Trebalo je da vidim i kćerku, nisam je ni vidio. Ovo je jedan od velikih problema, ne znam kako Aneli to ne može ukapirati – priznao je Janjuš.

– Ujutru mi je okrenuo leđa, ne znam šta ti hoćeš, da ja lažem i izmišljam, želi da komentarišem samo onako kako njemu odgovara – pravdala se Aneli.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Mene je ona jutros izludjela. Mozak mi odmah ujutru sprži – nastavljao je Janjuš.

– Sprdnja, zezancija… Ja govorim njemu da se budi, sa osmijehom mu to govorim. Kažem mu da ću tražiti od Drveta zadatak da vidimo ko više spava. On, Stanislav ili Maja – objasnila je Ahmićeva.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS