calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO)

MILICA KEMEZ PONOVO U RIJALITIJU! Nakon što je javno govorila da NIJE DOBILA NAGRADU, produkcija je zaposlila kao frizerku na televiziji?

Objavio: RHT
21/04/2024 8:30 PM

MILICA KEMEZ PONOVO U RIJALITIJU!

Rijaliti učesnica Milica Kemez, do skoro je vodila bitku jer je javno govorila da nije dobila nagradu, kao drugoplasirana u rijalitiju.

Foto:youtube printscreen/Zadrugaofficial:Milica Kemez ponovo u rijalitiju
Foto:youtube printscreen/Zadrugaofficial:Milica Kemez Ponovo u rijalitiju

Na svom Instagramu objavljivala je i javno prozivala kompaniju koja se bavi kućama a koja je navodno trebala da joj dostavi nagradu. Iz kompanije su se oglasili uz riječi da je navodno Milica trebalo da kupi plac za kuću.

VJERENA ZA BORU SANTANU


Bilo kako bilo, Milica se povukla iz medija i vjerila za Boru Santanu koji je uveliko voditelj na televiziji. Jedno vrijeme je i Milica bila, ali se spekulisalo da je dobila otkaz bas zbog tih optužbi na račun nedobijanja nagrade.

Iako je dugo nismo vidjeli u medijima, Milica je vraćena na male ekrane skoro.A danas su se mnogi gledaoci šokirali kada su je ugledali u rijalitiju.

Foto:youtube printscreen/Zadruga official/Milica Kemez

Naime, Milica Kemez je danas bila zadužena za frizure rijaliti učesnika. Da li je produkcija odlučila da Kemezova bude frizerka na televiziji ili je to kratkotrajno, ostaje nam da saznamo.

Podsjetimo, Milica je i tokom rijalitija govorila o svom salonu koji je zatvorila u Novom Sadu. A nedavno je otvorila novi u Beogradu.

Podsjetimo, Milica Kemez je u završenoj 4. sezoni rijalitija “Zadruga” osvojila visoko drugo mjesto. Što je mnoge podjednako iznenadilo i obradovalo. Kemezova je tokom svog boravka u Bijeloj kući uspjela da pridobije narod svojim ispovijestima. Ali i svojom burnom vezom sa Borom Santanom.

Naime, oni su započeli svoju romansu prije četiri godine u “Zadruzi”, a dokazali su i da njihova ljubav nije samo “rijaliti priča”.

Bivša učesnica “Zadruge 4”, Milica Kemez, samo dva mjeseca nakon napuštanja rijalitija potpuno je promijenila svoj lični opis.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS