calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju! Provaljeno u pet džamija u Mostaru: Policiji dostavljeni snimci, ali počinioci nisu pronađeni DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK SE RAZVODE?! Glumac otišao iz njihovog doma, a evo kako su pokušali sve da sakriju?

MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju!

Objavio: RHT
19/04/2024 11:00 PM

Maja i Miona tuča?!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Maja i Miona tuča?!

U današnjoj emisiji “Gledanje snimaka” emotivan je prilog u kom Stanislav Krofak priznaje Maji Marinković da mu se nije dopala njena odjevna kombinacija, a ona je uzvratila tako što je isprozivala njegovu bivši djevojku Mionu Jovanović, zbog čega je nastala nova žestoka svađa u programu uživo. 

Iako su mnogi očekivali da Stanislav skrene pažnju Maji da ne vrijeđa njegovu bivšu djevojku, njega to nije interesovalo i ne želi da se miješa u sukob koji imaju. 

– Da, tako je bilo. On je meni iskomentarisao kako voli da mu se djevojka oblači, onda sam ja obukla neke pantalone, on je rekao: “Nisu ti neke pantalone”, onda sam ja rekla: “Nemoj ja tebi da iskomentarišem tuđi stajling”, jer se to meni ne sviđa i imam pravo na svoje mišljenje…Mene bi više uvrijedilo da mi neko kaže da nisam vanserijska riba. Rekla je Ša da je smrad, da je rđav ku**c – rekla je Maja.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Stanislave, što ti dozvoljavaš da ona nju ponižava? – pitao je Milan.

– Ja sam njoj govorio šta da oblači, znala je da pogriješi. Ja imam pravo da kažem, dobro je dok se ne tuku – rekao je Stanislav.

– Koga ja da štedim?! Da ona mene ponižava na novinarima. Da govori da sam ja djevojka…Vidim ja koliko ona poštuje svog dečka, a mi kada budemo imali probleme, neka komentarišu. Ona je ovdje prokomentarisala i druge djevojke. Onda je mene komentarisala na najgori mogući način, imam pravo da kažem svoje mišljenje. Ovo mi je klasičan primjer provincijalske djevojke – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS