calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Jesam lijep… “Bićeš još ljepši kad ti spadne otok”(VIDEO) DANAS U 15.30 SATI PRVI “CARCAST SA VA VANOM” na Hype televiziji! Maturanti zapalili krov osnovne škole dok su slavili kraj školovanja!  Janjuš konačno otvorio dušu: Ja je razumijem, ali sam nesiguran! “DOKAZAĆU DA GA VOLIM” INDIJSKI HOROSKOP Četiri znaka u junu čeka besparica! OPET HAOS U RIJALITIJU: MARINKOVIĆ nazvao KAČAVENDU babom: Najveća si tračara! “Gospodin lupeta…” Jasmin Geljo nakon moždanog udara: Prepao sam se da ne ostanem nepokretan ANĐELA OTKRILA ŠOKANTAN DETALJ: Imala sam 14 godina kada me pretukao dečko! ”NIŠTA NISAM URADILA, A ON ME POVRIJEDIO” SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pjevačeva majka se oglasila za Hype: “Rodio nam se Ilija!” Bivše MISS ŠVEDSKE na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu BEZ DONJEG VEŠA (FOTO) Stanislav: Imao sam neku grižnju savjesti! “Poremetilo me to što sam napravio” IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac” Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA

ANELI AHMIĆ VAN SEBE! Završila u suzama zbog Janjuševih uvreda!

Objavio: RHT
19/04/2024 10:40 PM

U suzama zbog uvreda

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ušli su u novi žestok sukob za crnim stolom, te je Ahmićeva zaplakala na pauzi za reklame.

U suzama zbog uvreda/ Foto: printscreen

Naime, ona je sjela u dvorište sa Mionom Jovanović, počela je da plače, a Jovanovićeva je sve vrijeme tješila.

Čitajte i “Mala Danka je ŽIVA?! Oteta je?!” Ekskluzivno! Silvija Jung ŠOKIRALA izjavom! (VIDEO)

Život pjevačice Silvije Jung nije oduvijek bio posut laticama cvijeća, već se kao i mnogi drugi borila sa vjetrenjačama kako bi došla do cilja u životu.

Silvija je svoj “drugi život” započela 2001. godine, kada se odselila u Frankfurt. Međutim, taj novi početak brzo je postao obilježen tragedijom kada je iznenada izgubila svog partnera zbog neizlječive bolesti.

U roku od samo dva mjeseca, Silvija se suočila sa gubitkom od kog nije mogla dugo da se oporavi.

Nakon što je postala udovica, Silvija je naslijedila veliko bogatstvo za koje nije ni znala da njen pokojni suprug posjeduje.

Silvija tad počinje svoj “treći život” kada ulaže novac u karijeru u šestoj deceniji života, jer kako i sama kaže nikad nije kasno za lijepe stvari u životu.

Silvija je nedavno gostovala na HYPE televiziji, gdje je progovorila na brojne teme.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS