calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac” Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju!

DA LI JE ŠA OVIM POSTUPKOM PREŠAO SVE GRANICE? Snimak ćete poglesati VIŠE PUTA, ovaj postupak FRAPIRA

Objavio: RHT
15/04/2024 7:00 PM

Snimak ćete gledati više puta

Rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša i njegova partnerka Miona Jovanović imaju sve učestalije svađe, pogotovo otkako se u Bijelu kuću uselio njen bivši momak Stanislav Krofak.

Snimak ćete gledati više puta/ foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Nenadu su popustile kočnice, te u posljednje vrijeme mu ponašanje, kako mnogi kažu, nije baš za pohvalu.

Na društvenim mrežama je počeo da kruži snimak gdje Mioni ne da da se pomjeri od njega.

U toku emisije, dok su sjedili za crnim stolom, reper je mazio Mioninu ruku, a kada je ona probala da je izvuče, Ša joj to nije dozvolio.

Negativni komentari

Brojni negativni komentari na račun Nenadovog posesivnog ponašanja se samo nižu.

Podsjetimo, Nenadu je nedavno, kako kažu njihovi cimeri, zasmetalo Mionino ponašanje, te joj je prigovarao, dok mu ona nije ostajala dužna i žestoko mu uzvraćala.

U jednom trenutku se zaletio ka Mioni, što je uplašilo, te se izmakla i opomenula ga za ponašanje.

– Je l’ te voli i dalje? – upitao je Ša kad se zaletio prema njoj.

– Nemoj to da radiš! Idi glumi sa Mićom! – odbrusila je Miona.

Mnogi su se pitali da li će poslije ovoga raskinuti ili će riješiti nesuglasice i nastave svoju romansu.

Reper se zakleo u svoju porodicu da bi dokazao da mu nije stalo do bivše supruge Vanje, međutim, njegov postupak je izazvao burne reakcije među cimerima, a posebno njegovu sadašnju djevojku.

– Neka mi pomre porodica cijela, ako me zanima ona! Evo, neka mi pomre porodica ako me zanima Vanja! Prebacuješ teren, jer ti se ide na Rajsko ostrvo! – poručio Ša Mioni.

– Da mi pomre porodica cijela, ako lažem da se ona interesovala, a ne ja! Poligraf! Poligraf, pitanja njoj, pitanja meni! – nastavio je Ša.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

-Meni nije jasno zašto mi je on prešutio to sa Vanjom što se desilo? To su gluposti što on ovo priča! Samo da kažem jednu stvar, ja ne vjerujem u ovu priču! Da je nešto bilo na sudu! – poručila je Miona.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS