calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

SKANDAL! Stanislav PREKINUO INTIMNI ODNOS MIONE I ŠA, upao u spavaću sobu, nastao HAOS! (VIDEO)

Objavio: RHT
13/04/2024 6:00 PM

Stanislav prekinuo intimni odnos!

Photo: Ata images, Hype ilustracija/Printscreen Instagram/stanislav_pantera_krofak/Stanislav prekinuo intimni odnos!

Nakon turbulentne noći i burne emisije “Pitanja novinara“, pjevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša otišli su do sobe za izolaciju, gdje su se prepustili strastima. Iako joj je Ša prijetio u emisiji da će “upoznati pravog Nenada”, Miona je odlučila da počasti svog partnera vrelom akcijom.

Ono što (ni)je očekivala je da će joj akciju prekinuti bivši dečko Stanislav Krofak Pantera, koji je u jednom trenutku ušao u izolaciju. Podsjetimo, Miona i Stanislav su potrčci ove nedjelje, te moraju da borave u izolaciji.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Instagram/samo.realno6

Miona i Ša su nakratko stali, a zatim nastavili da se ljube, dok se Stanislav smjestio u svoj krevet. 

Ovaj klip je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a korisnici Instagrama su ocrnili Mionu i Ša u komentarima. “Perverznjak bi naskočio i na plastičnu lutku da ima gdje da umoči. Izgleda kao zec u tjeranju”. “Da li se to preparirana opustila?”, “To ona namjerno zbog Stanislava”, “Odavno je ona pala. Samo se šuti”, “Popeo se kao dijete na trešnju, sad je lagan”, “Koliko moraš biti jadna od 0 do Mione? Ovim mu se zgadila do kraja života”, “Koji je ovo stepen ludila kod ove cure? Šta ona sebi dopušta, fuj, fuj, fuj”, “Neka je i on jadnik umočio, valjda će sada da ućuti”, “Kud baš Stane da uđe, ovo bila jedina prilka Šakiju da je malo…”, samo su neki od komentara ispod objave, koju možete vidjeti u nastavku ovog teksta.

Pjevala Stanislavu pjesmu

Inače, Miona je juče sjedila sve vrijeme ispod trijema. Ona je tom prilikom pjevušila pjesme koje su išle na radiju Milene Kačavende Marka Janjuševića Janjuša. Nakon sukoba sa Ša, ona je sve vrijeme pjevala, a ono što nikome nije moglo da promakne, jesu riječi pjesme koju je pjevala. Naime, riječ je o pjesmi Nede Ukraden “Što ti sina nisam rodila”.

Da li su ovi stihovi posvećeni Stanislavu Krofaku, s obzirom na to da se pričalo o tome da je Stanislav pravio dijete Mioni tokom njihove veze, s željom da mu rodi sina, kako kažu, sa njegovim genima borca.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS