calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

RASKRINKANI! Miona i Stanislav oči u oči! Ša zapjenio kao nikad, pa djevojci postavio ultimatum!

Objavio: RHT
09/04/2024 4:40 PM

Ša postavio ultimatum

Poslije burnih svađa i reakcija Mione i Stanislava, oni su se konačno našli oči u oči. A njihov razgovor najteže je pao Nenadu Aleksiću Ša koji je zapjenio kao nikad!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages./ Ša postavio ultimatum

– Meni to nije jasno…Ne znam šta narod vidi i kako to doživljavaju. To što je mogao da mi ispuni bilo koju želju, ne znači da je bio ispravan prema meni. Ja nisam na probnom radu, tako se ponašao, pola veze je bio iskren, pola nije. Nisam neka koja je željela milione, kamione i avione, ja sam skromna. Ja sam očekivala lojalnost, trud i pažnju – rekla je Miona.

Stanislav o bijesu

Stanislav je nakon toga otkrio što je Miona izazvala bijes u njemu te je par puta reagovao burno na njene komentare:

– Iznosila sam neke stvari iz naše veze. Ne mogu da vjerujem da se nekom toliko posvetiš, sve mu omogućiš i onda neke stvari ona izlaže. Neke stvari iz mog privatnog života kada iznosi to mene naljuti – rekao je Stanislav.

– Varao si, mazao, lagao, pljuvao sve redom. Bio si sa djevojkom jednom 20 dana dok si bio sa mnom, vidi se sve kad ste počeli da se dopisujete, do kad, sve sam čitala, onda je bio sa onom pjevačicom. Sjedio si s njom na piću, a bio si sa mnom u vezi. Ostavio si mene dva tri puta zbog tih djevojaka, zakazivao si masaže, sa djevojkama kojima je radio građevinske usluge. Obrisao si neke poruke, deset dana prije nego što sam našla, on je probao da raskine. Neka djevojka mu se slikala – rekla je Miona.

– Da sam joj bilo šta rekao u to vrijeme, ona bi prešla. Evo ona i sada prelazi Ša preko ovih ludarija. Ona je u takvoj fazi da Ša bude sa nekom drugom djevojkom ona bi mu prešla preko svega – rekao je Stanislav.

Ša razočaran

Nenad Aleksić Ša se totalno razočarao u Mionu, pa je zajedno sa Đedovićem i Matorom istraživao opcije zbog čega je ona toliko blaga prema Stanislavu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS