calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

STANISLAV KAO ŽIVOTINJA SA MAJOM U KREVETU: Starleta vrišti na sav glas: “Boli me, nisam…”

Objavio: RHT
07/04/2024 3:00 PM

Stanislav životinja u krevetu

Maji Marinković i Stanislavu Krofaku popustile kočnice! Popularni par završio ispod jorgana! Starleta zajecala od bolova.

foto: printscreen/pinktv/elita TV PINK
foto: printscreen/pinktv/elita TV PINK/ Stanislav životinja u krevetu

Krofak je na samom početku preuzeo inicijativu, da bi Marinkovićeva poslije skočila na njega i dovela temperaturu do tačke ključanja.

Majini uzdasi odzvanjali su imanjem, tresla se izolacija. Publika je imala priliku da čuje kako se Maja u jednom momentu i požalila:

Stanislav dohvatio Maju!

– Boli me… Nisam imala seks odavno… Ti nisi normalan – vrištala je starleta.

Starleta i Stanislav su napustili emisiju, nisu mogli da se obuzdaju, jedva su dočekali da se zavuku pod jorgan.

Nakon vrele akcije Stanislav se zadržao u krevetu. Starleta je morala da ode po vlažne maramice kako bi Krofak počistio za sobom.

Maja i Stanislav su ušli u ljubavnu romasu. Popularni par je glavna tema u Bijeloj kući, a o njihovim vrelim akcijama se spekuliše neprestano.

Učesnici rijalitija tvrde da je Stanislav ušao u odnos sa starletom da bi bivšu djevojku Mionu Jovanović kaznio.

Porodica Stanislava se oglasila, a kako ističu Maja nije za njihovu porodicu.

– Da se oglasimo prvi i posljednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi mijenjaju, ali to ne znači da se njihova prošlost može izbrisati- pisalo je u objavi.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS