calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

OVO JE TAJNI PROLAZ KROZ KOJI JE ŠA HTIO DA POBJEGNE IZ RIJALITIJA! Procurila šok fotka, nije znao da kamere snimaju!

Objavio: RHT
06/04/2024 5:00 PM

Tajni prolaz iz rijalitija

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Tajni prolaz iz rijalitija

Nenad Aleksić Ša, reper i rijaliti igrač, ponovo je pokušao da pobjegne iz rijaliti programa, ali ni ovog puta nije uspio u svojoj namjeri. U jeku dramatičnih dešavanja sa učesnicom Mionom Jovanović, Nenad je doživio nervni slom. Počeo je da lupa po imanju i razvaljuje vrata. Očigledno je da su mu popustile kočnice usljed pritiska situacije.

Nenad je u emotivnom ispadu izgovorio niz uvrijedljivih riječi upućenih Mioni Jovanović, ističući da se osjeća sve više izgubljenim u cijeloj situaciji. Izrazio je svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa njenim postupcima, naglašavajući da je njihovo pomirenje bilo lažno. Takođe, istakao je da je uznemiren njenim ponašanjem i stavovima. Te da se osjeća kao da nije dovoljno bitan u njenoj percepciji.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Sve dublje tonem i tonem, nikoga ne mogu da podnesem ovdje. Bolje da sam šutio kao neki ovdje što to rade, Bog nek mi sudi ako griješim. On priča o Maji sve kao da je ponižava. Vidjelo se da je njihovo pomirenje bilo lažno, kao da hoće da nametne da je Maja prolazna i da nije za kuću a da mu je ona bitna. Šta je tebi bitno da li se sviđaš Stanislavu, treba svom dečku da si najbitnija.

Šutio sam i puštam da vidim šta će se desiti, treba da mu želi svu sreću i da uživa sa mnom. A ne da razmišlja o njemu i Maji. Ako se vrati ovom odnosu ona nije normalna. Možda bih i volio da se to desi jer bih se onda spasio, jer bih shvatio da djevojka nije normalna. Ona mene sad ne sluša. Njoj je najbitnije da priča sa Anitom – rekao je Ša.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS