calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

Ovo još nismo vidjeli u rijalitiju: Miona HOĆE TROJKU

Objavio: RHT
06/04/2024 3:30 PM

Miona hoće trojku

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/ Miona hoće trojku

Učesnica rijalitija Miona Jovanović, napravila je haos u rijalitiju i šokirala gledaoce kad je na koljenima molila bivšeg dečka Stanislava Krofaka da se pomire, pa je predložila trojku sa sadašnjim i bivšim momkom!

Ništa ne bi bilo ni najmanje čudno da ona već mjesecima nije u vezi s reperom Nenadom Aleksićem Ša, dok je Stanislav uporedo ušao u emotivni odnos s Majom Marinković, koja se sada od njega ne odvaja. Mioni su se tokom Krofakovog izlaganja, po svemu sudeći, vratile stare emocije, pa je riješila da ga pita da izglade odnos, te je nakon ovih riječi Ša doživio pomračenje i razlupao imanje.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Kad sam ušao u rijaliti, rekao sam da me Miona ne zanima. Došao sam kao slobodan momak, s dobrim namjerama, i ona je za mene gotova priča. Nisam ljubomoran na Ša, šta više, neka nastave dalje sretni. Bitno mi je da sam u cijeloj priči s njom uvijek bio iskren i da su emocije s moje strane bile realne – pričao je on, a Miona se nadovezala, pa je kroz šalu pokušala da napravi smiješnu situaciju, međutim, uslijedio je kontraefekat:

– Hajde mi daj šansu da ispričam sve što mi je na umu. Molim te da me saslušaš, da ti kažem da bih voljela da popričamo o svemu, pa da onda odlučiš. Daj mi šansu, ne bih voljela da se nadalje svađamo po cijeli dan! Hajde da sve troje sjednemo, da vidimo da li možemo lijepo da se slažemo, pa možda napravimo i trojku!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Šok reakcija

Tada je Ša pukao, pa je moralo da reaguje obezbjeđenje.
– Ne mogu da vjerujem da svojim očima gledam kako ga Miona moli! Ne mogu više da prepoznam djevojku s kojom sam, ovo više nema smisla. Po cijeli dan namjerno pokušava da ponizi Maju Marinković, sve da bi iz nje izvukla najgore i da bi je ogadila Stanislavu. Namjerno to radi jer hoće njega da natjera da s njom raskine. Ne mogu da vjerujem na šta je djevojka sve spremna. Imam nekad utisak da uopšte ne poznajem djevojku s kojom sam mjesecima u vezi.


Aleksić je u jednom trenutku po ko zna koji put počeo da šutira žardinjere po imanju, pa je obezbjeđenje pritrčalo da ga izoluje i smiri.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS