calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

ŠA NA IVICI PUCANJA, PONIŽEN! Reper postao glavni predmet sprdnje, Miona ga spustila, svi mu se smiju!

Objavio: RHT
06/04/2024 2:00 PM

Miona ponizila Nenada

Nenad Aleksić Ša doživio je napad bijesa i ljubomore! Reper nije mogao da se kontroliše, pa je na izlaganje Lepog Miće burno reagovao.

Foto: Youtube/printscreen TV PINK
Foto: Youtube/printscreen TV PINK/ Miona ponizila Nenada

Ša ne može da podnsese kritike, a na komentar cimera nije mogao da ostane imun. Reper je počeo da divlja.

Miona Jovanović nije mogla da ga sluša, nastao je opšti haos u Bijeloj kući.

Mića je pokušao da objasni Nenadu da treba da pusti Mionu da bude sama sa Stanislavom, da bi vidio da li joj je stalo do bivšeg.

– Ja sam rekao Ša da pusti da vidi sve šta će da kaže, on se nikako ne smiruje, tako će jedino da vidi da li mu se sviđa ili ne – rekao je Mića.

Novi nervni slom Nenada

Nenad je opleo po Mići, napravio je skandal, jer mu se nije dopao komentar koji mu je uputio.

– Hoće li ovaj da ušuti ili ja neću da odgovaram. Voliš da nas dr*aš više nego išta. Ako nemaš šta da razgovaraš, nemoj onda ni njih da komentarišeš, ja ne razumijem njene kontradiktornosti  vrištao je Ša

Mionu je bilo sramota, nije mogla da vjeruje da se Nenad dere pred cimerima, pa ga je pred svima “spustila”.

– Mene je sad stvarno blam njegovog ponašanja – rekla je Miona.

Nakon što je pjevačica javno ponizila Nenada u Bijeloj kući svi su počeli da se smiju Aleksiću. Cimeri nisu očekivali ovakav potez Jovanovićeve.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS