calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO)

HITNA PORUKA KĆERKE MIONINOG BIVŠEG! Nije mogla više da šuti, otkrila pikanterije o Stanislavu!

Objavio: RHT
31/03/2024 8:00 PM

Otkrila pikanterije o Stanislavu!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Ofifical

Stanislav Krofak, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, pred sam ulazak u rijaliti svojoj kćerki povjerio je sve svoje profile na društvenim mrežama.

Vanesa je na očevom profilu objavljivala sve aktuelnosti iz rijalitija, a sada je prvi put otkrila u kakvom je odnosu sa Stanislavom.

Naime, ona je podijelila poruku iz inboksa i tako javno otkrila dio porodične intime:

Foto:ATA images Stanislav Krofak
Foto:ATA images Stanislav Krofak/ Hitna poruka ćerke Mioninog bivšeg!

– Samim tim što je tata povjerio kćerki da vodi njegov profil sve nam govori kakav je odnos između njega i kćerke. Vanesa, prelijepa djevojko, želim ti svako dobro, kao i čitavoj porodici Stanislava – glasila je poruka koje je objavljena na Instagram storiju.

Podsjetimo, Stanislava je Miona prevarila sa Ša, pa je sada i on ušao u Bijelu kuću i pomrsio im konce.

Stanislav pobjednik?

Stanislav je nedavno je ušao u rijaliti kao bivši dečko Mione Jovanović, a već važi za jednog od glavnih favorita za pobjedu u rijalitiju.

Naime, on je privukao pažnju samim svojim ulaskom. On je tad zatražio izvinjenje od Nenada Aleksića Ša, koji ga je neprestano pominjao u rijalitiju. Svako njegovo naredno izlaganje dokazalo je da on pravi predstavnik rijalitija.

Kako prikazuju ankete na društvenim mrežama, Stanislav ubjedljivo vodi. Za sada je glavni favorit za pobjedu. Ova informacija bi posebno razbjesnila Nenada Aleksića Ša, koji je ubijeđen da publika više voli njega od Mioninog bivšeg izabranika.

Svakodnevno naglašava kako je veći gospodin od Stanislava. Te da gledaoci vide realnu sliku i njegovo pravo lice, što ukućani ne vide.

Krofak već ima ogromnu armiju fanova, koja je riješena da ga dovede do pobjede. Oni smatraju da jedino on to zaslužuje. Stanislav je prilikom ulaska istakao da ga zanima samo novac i popularnost. Te da je to glavni razlog njegovog ulaska u rijaliti. Iako mnogi smatraju da zapravo želi da vrati Mionu, koja ga je javno prevarila i ostavila zbog Ša.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS