calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

Od britanske policije zatraženo da istraži slučaj Kejt Midlton!

Objavio: RHT
20/03/2024 7:20 PM

Slučaj Kejt Midlton

Policija u Velikoj Britaniji dobila je nalog da razmotri tvrdnje po kojima je najmanje jedan zaposleni na privatnoj klinici u Londonu, gdje je operisana Kejt Midlton i kralj Čarls, pokušao da pristupi poverljivoj dokumentaciji u vezi operacijom abdomena princeze od Velsa.

Slučaj Kejt Midlton / Foto: Tanjug/AP
Slučaj Kejt Midlton / Foto: Tanjug/AP

Ovu informaciju je potvrdila ministarka zdravlja Maria Kaulfild.

Zahtjev je uslijedio nakon informacija objavljenih u “Mirroru”. U njoj se navodi da je jedan zaposleni pokušao da zloupotrebi položaj i dođe do informacija o Kejtinom zdravstvenom stanju.

Ministarka zdravlja je rekla da su pravila o pristupu povjerljivim medicinskim informacijama o pacijentima “vrlo, vrlo jasna”.

“Osim u slučaju kada brinete o određenom pacijentu ili ako vam je on dao pristanak na uvid u informacije. Ne biste smjeli da imate pristup njegovom zdravstvenom kartonu.”, rekla je za radio LBC, dodajući kako je od “policije zatražena da istraži taj slučaj”.

U saopštenju londonske policije stoji da “trenutno nije upoznata sa takvim podacima”.

U međuvremenu Odjeljenje britanskog povjerenika za informisanje (ICO) ispituje tvrdnje. Oni nadziru proveru propisa o zaštiti podataka i slobodi informacija širom Velike Britanije.

“Možemo da potvrdimo da smo primili izvještaj o kršenju i procjenjujemo dobijene informacije”, rekao je portparol.

“Čvrsto vjerujemo da svi naši pacijenti, bez obzira na njihov status, zaslužuju potpunu privatnost i povjerljivost u pogledu svojih medicinskih podataka.”, rekli su sa klinike.

Portparol Kensingtonske palate odbio je da potvrdi ili da demantuje informacije, uz objašnjenje da je to pitanje londonske klinike, prenose mediji.

BONUS VIDEO:

(Mirror/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS