calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

ANĐELA SE JAVNO PONIZILA: Šparavalo se vuče po podu i cvili, “vidi me, kao ker sam”!

Objavio: RHT
17/03/2024 1:00 PM

Anđela se javno ponizila

Sve je poznato u svijetu rijalitija, ali skandali nikada ne prestaju da iznenađuju publiku.

Anđela se javno ponizila

Foto: Printscreen YouTube, Anđela se javno ponizila

Tako je došlo do nove epizode dramatičnog odnosa između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, koje su nedavno raskinule, ali su i dalje bile u centru pažnje zbog novog sukoba, ovoga puta zbog Slađe Lazić.

Nakon nedavnog raskida njihove veze, čini se da nisu uspjele da zadrže miran odnos, jer su se sada našle u žestokom sukobu zbog Slađe Lazić. Bojana je, bijesna zbog navodnih događaja povezanih sa Slađom, odlučila da Anđelu ‘odjavi za sva vremena’. Reakcija Anđele na ovaj potez sve je ostavila u šoku.

– Nećeš da odje*eš od mene, vidi me, kao ker sam – rekla je Anđela.

– Vidi kuco, ko god te bude psovao, neću da se zauzmem za tebe, jer nisi u vinklu – rekla je Bojana.

– Treba da me naučiš neke stvari – rekla je Anđela.

– Ja treba da ti budem učitelj, žao mi je što te tvoji nisu vaspitali – rekla je Bojana.

– Nemoj da ideš – rekla je Anđela.

– Kako te nije sramota da čučiš – rekla je Bojana bijesna kao ris i odlučna da više nema ništa sa Anđelom.

– Nemoj da mi manipulišeš tim očima, nema ništa ciki, idem da spavam, ti ne staješ, ne, ne! Ti to radiš i ne prestaješ, ne treba mi to! Ti si bolesna, sve namjerno radiš!

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS