calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI” Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra ŠA LOMI SVE PRED SOBOM! Poludio zbog Mioninog postupka VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vijesti poslije HAOSA SA DANILOM! UČESNICA RIJALITIJA OSTALA BEZ HONORARA! Kažnjena zbog prekršenog strogog pravila Dok svi bruje o Džekinom transferu, Amra bacila u trans navijače Hajduka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću plodove mora, hoću plodove tora! (VIDEO) Perete li čarape izvrnute naopako: Ukoliko to ne radite rizikujete oboljenje ISPLIVAO TAJNI SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MJESECA Kako će reagovati Ša? Jedna od najljepših žena zablistala u vjenčanici: Preskočila sam maskaru i crtanje obrva Maja žestoko udarila na Mionu! Stanislav pokušao da je zaustavi, ali… GORE DRUŠTVENE MREŽE MAJKU OD INDI UMALO STREFIO MOŽDANI UDAR, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE KĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!?

Psiholog otkriva Ša hitno potrebna pomoć: “Šteta je da tako neizlječen ulazi iznova i iznova u odnose…”

Objavio: RHT
17/03/2024 10:00 AM

Psiholog otkriva

Nenad Aleksić Ša glavna je tema rijalitija zbog ljubomornih i posesivnih ispada prema novoj djevojci Mioni Jovanović.

Psiholog otkriva

Psiholog otkriva Foto: Instagram/Printscreen

I dok mu se javnost smije, psiholog ističe da mu je pod hitno potrebna pomoć, te da je šteta što se dosad nije lječio.

– Ono što je činjenica, jeste da je on čovjek koji ulazi u veoma toksične odnose, ima kompleks niže vrijednosti. On svjesno bira djevojke koje su upola mlađe od njega da bi se osjećao, na neki način, superiornije. Ne zna da kontroliše svoje impulse. Smatram da je njemu potrebno da neko vrijeme bude sam, kako bi poradio na sebi, jer je on inteligentan čovjek, ima karijeru i hitove, šteta je da tako neizlječen ulazi iznova i iznova u odnose koji su po njega katastrofalni – rekla je psiholog, pa dodala:

– Osnova svake ljubomore je nesigurnost, što je više čovjek ljubomoran, to je manje siguran u sebe. On je čovjek koji s godinama je sve manje i manje siguran u sebe. On ne stagnira, čak ide u regresiju – zaključila je ona

Foto: Printscreen YouTube

HAOS NEVIĐENIH RAZMJERA!

Podsjetimo, Ša ne dozvoljava Mioni da se druži sa muškarcima u kući, a nedavno se pojavio jedan snimak koji je privukao veliku pažnju korisnika društvenih mreža. 

Gledaoci, kao i korisnici društvenih mreža smatraju da Ša teroriše 20 godina mlađu partnerku, Mionu Jovanović.

– “Ovog ni Laza Lazarević neće da primi”, “Jadne žene koje ovo dozvole”, “Ovo je od bolesti jače”, “I onda neko kaže da nije bolestan? Kako ga nije sramota da stoji sa nekoliko cura? Fuj” – glasili su neki od komentara.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS