calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

PROPAO U ZEMLJU! Produkcija pustila TAJNI SNIMAK ŠA, gledaoci ZGROŽENI, Miona van sebe!

Objavio: RHT
15/03/2024 9:30 PM

Propao u zemlju!

U toku emisije takmičari su imali priliku da vide video snimak u kom Nenad Aleksić Ša zamjera Mioni Jovanović što prolazi pored bivšeg dečka Stanislava Krofka.

Produkcija pustila snimak

 Pogled mi je bio unezvjeren. Još da se desilo da je on bio u wc pa da ne znam šta uradim, ja se ne sjećam ovog da sam zamjerio jer sam bio polupan, ja ne želim da se bilo šta dešava da ne bi dolazili klipovi i pitanja. To mora da se pazi, ja sam njoj rekao ili se praviš luda ili retard – govorio je on, pa dodao:

Ja sam joj rekao te stvari oko pogleda i ostalo jer znam kako to prolazi u rijalitiju, neka se ostali lažu i mažu mi moramo da budemo ispravni, to su neke normalne stvari na koje sam ja navikao u sezonama – rekao je Ša.

Photo: Printscreen Youtube, Propao u zemlju!

– Ne sviđa mi se to što se tiče tih psovki. Ne znam šta je sa mnom, kao kočijaš sam neki. Ja znam da kažem par psovki nekad, ali da nekoga vrijeđam to mi je jako čudno. Ovdje sam izvukla najgoru verziju sebe. Ja se trudim da vodim računa ali kad vidim kako me ponižava ispada da je sve to iz inata – rekla je Miona.

– Ništa ja pratim situaciju, ne želim da pravim probleme ovdje, što bih išao za njom kad nema potrebe za tim. Ja sam rekao Ša da im nisam prijetnja i da ne mora da se nervira zbog mene. Ja vodim svoj život – rekao je Stanislav

Photo: Printscreen Youtube

– Mislim da je nabolje da Ša uzme i da ga ošiša. Taman da riješe problem i da se približe – rekao je Mića.

– To bi bilo bolesno Mićo, sa ljudske strane bi ga ošišao ali to ne bi bilo prirodno – rekao je Ša.

– Pa što da ne čuo sam da Ša dobro šiša – kroz osmijeh je rekao Stanislav.

Ša se razveo

Nenad Aleksić Ša potpisao je nedavno papire za razvod braka od tiktokerke Vanje Ignjatović, a to je učinila i sama Vanja, te su tako sada i zvanično razvedeni.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS