calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar

JANJUŠ NASRNUO NA ANELI! Stravično joj izvrijeđao porodicu, Ahmićeva jeca na sav glas, hoće da napusti rijaliti!

Objavio: RHT
15/03/2024 4:50 PM

Janjuš nasrnuo na Aneli!

Učesnica rijalitija, Aneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da se vrijeđaju poslije svađe koju su imali nedavno tokom emisije, a on je sada otišao i korak dalje, pa je i njenu sestru Situ umiješao u sve.

Naime, Janjuš tvrdi da je iznenađen time koliko je Aneli bezosjećajna, pa je objasnio da sada žali što je za mnoge stvari ispaštala upravo Sita Ahmić. 

Photo: Printscreen Youtube

– Ti si ženo pokazala da nemaš gram saosjećajnosti. Pokazala si da nemaš gram emocija i ja sam šokiran stvarima koje si rekla pred svima. Nemam namjeru da te slušam i samo te molim da pališ i da se skloniš od mene! Nemamo mi sada o čemu da pričamo, samo se pomjeri. Jedino mi je tvoje sestre Site žao. Ona je za mnogo što šta izvukla najdeblji kraj. Ti si ovdje najveće zlo – pričao je Janjuš, a Aneli se nadovezala:

– Nikad se nisam folirala otkad sam ušla, a ti si našao da mi pričaš sve i svašta. Pa da li si lud? Sram te bilo! U posljednje vrijeme si postao jako bezobrazan. 

Inače, prije svega ovoga, nakon drame koja se sinoć dogodila u emisiji “Gledanje snimaka”, Aneli Ahmić je donijela odluku da se odseli iz sobe za rehabilitaciju. Danas je došla u rehab, te Marku Janjuševiću Janjušu saopštila da će joj kasnije pomoći cimeri da prenese stvari.

Photo: Youtube printscreen, Janjuš nasrnuo na Aneli!

 Za dva, tri dana ću prenijeti sve stvari iz rehaba, nemam snage sada – poručila je Aneli.

– Do tad će ti stajati ispred rehaba – odbrusio je Janjuš.

Izbacio joj stvari

Ipak, Janjuš nije imao strpljenja, pa je odlučio da sam prenese stvari iz rehaba u pab “Prijatelji”.

 Evo ti stvari, legendo moja, da se ne mučiš ti, donijeću ti i ostatak – poručio je Janjuš.

Inače, do svađe je došlo kad je Janjuš nazvao Aneli folirantkinjom i to najvećom.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS