calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

OPŠTI HAOS! “MENE VOLI ONAJ U KOJEG SI ZALJUBLJENA” Maja i Aneli u nikad većem okršaju! Isplivao sav PRLJAV VEŠ “Prljava si i ljubomorna na Staniju!”

Objavio: RHT
10/03/2024 5:27 PM

Opšti haos!

U aktuelnom rijalitiju, došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Maje Marinković.

Opšti haos!
Foto: YT printscreen

Aneli je, iznijela svoje mišljenje o Urošu Rajačiću, ističući da je on dobar momak, ali da ga je rijaliti “zavozao”.

Ovo je izazvalo burnu reakciju Maje, koja je optužila Aneli da je pakosna i ljubomorna, te da kopira njen stil i način govora.

OPŠTI HAOS!

– Kako te nije sramota da to govoriš? Kao da ljudi ne mogu da pošalju poklon iz Amerike i daju pare – rekla je Aneli.

– Ne možeš da podneseš jer je meni Stanija poslala poklone. Pakosna si i ljubomorna. Kopiraš i moj stil i način govora. – kazala je Maja.

– Ti pre kopiraš mene. Oblačiš se kao ja.- kazala je Aneli.

Foto:YT printscreen

– Prljava ti je kosa! Razmjenjuješ garderobu, a ne opereš je. Pereš kosu na dvije nedjelje… Zaudaraš! Meni je ispod časti da te komentarišem. – kazala je Maja.

– Da, da, kako da ne. Mene voli onaj u kog si zaljubljena – dodala je Aneli, misleći na Marka Janjuševića Janjuša.

Podsjetimo: Tokom jedne od svađa, Marinkovićeva je u jednom trenutku ubola Aneli u bolnu tačku.

– Prva je počela da mi dobacuje i vrijeđa, što mi se obraćaš, ne glumi mi žrtvu, što si došla sad ovdje, ja sjedim ovdje na krevetu a ti si došla da me provociraš, nemoj Janjuše da se ljutiš ako uključim vrijeđalicu – rekla je Maja.

– Šta on ima da se vrijeđa, ko si mu ti, neće te j**ati, on zna kakve ti namjere imaš prema njemu, znam da želiš se*s sa njim. Lažeš kao pas da sam te prva provocirala, prva si me počela vrijeđati da me dijete gleda dok se j**em po televiziji, sad govoriš da mi je muž spavao sa sestrom – uzvratila je Aneli.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS