calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

ASMIN SE OGLASIO O TOME DA JE TUKAO ANELI! Danas je rekla jednu veliku istinu dok je urlala

Objavio: RHT
02/03/2024 9:00 AM

ASMIN SE OGLASIO

Učesnica rijalitija, Aneli Ahmić, rekla je večeras tokom emisije da je bivši dečko Asmin Durdžić tukao trudnu.

Ona je iznijela stravične detalje, te je istakla da je do te mjere da joj je tada išla krv na nos.

Pošto se ovim povodom digla velika prašina, sada se oglasio i on, pa je rekao da nije istina da je udarao, te i da je sve velika izmišljotina.

ASMIN SE OGLASIO

ASMIN SE OGLASIO foto:Instagram/youtube printscreen

– Aneli jedino govori istinu kad najviše vrišti i plače, a kad priča mirno i staloženo tad sve folira i laže. A danas je rekla jednu veliku istinu dok je urlala i plakala, a to je da je nisam tukao. To je jedina istina! Toliko od mene – poručio je Asmin.

Užasno se odnosio prema njoj

Podsjetimo, Ahmićka je cimerima ispričala kako se Asmin užasno odnosio prema njoj, kao i da je bilo nasilja.

– To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se sjetiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom -rekla je Aneli, pa je nastavila:

– Tada sam čak razgovarala i sa roditeljima, oni su mi rekli da malo razmislim ipak smo imali malo dijete, ja to sve razumijem, njegova majka mi je poslala poruku umjesto Asminu gdje je mene napljuvala, a ja bila trudna u sedmom mjesecu. Ja sam bila u tom braku i šta da radim ne kajem se što sam bila sa njim, da nije bilo njega ne bih dobila najlepše dijete na svijetu, nije on prvi muškarac kome sam davala vjetar u leđa, ja sam pokušavala da mu dam šansu.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS