calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno!

MEGAEKSKLUZIVNI SNIMAK ANE ĆURČIĆ I SRĐANA KAČAVENDE! Ne skidaju osmjeh sa lica! Milenin bivši muž ne krije sreću (VIDEO)

Objavio: RHT
25/02/2024 6:30 PM

NECENZURISANO!

Ana Ćurćić od kada je počela novi život nakon rijalitija, koristi svaki trenutak da vrijedno radi na Hype televiziji i uživa na slobodi nakon teškog perioda u rijalitiju.

Kako smo već ranije pisali, Ćurčić je poslije dužeg vremena odlučila da ispoštuje prijatelje i pojavi se na jednoj rođendanskoj proslavi.

Foto: HypeTV/Instagram printscreen/YT printscreen

Na iznenađenje mnogih, u Aninom društvu na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja pojavilo se dobro poznato ime – Srđan Kačavenda.

Hype je ekskluzivno objabio fotografiju njih dvoje (detaljnije pročitajte KLIKOM OVDJE).

NECENZURISANO

Ekskluzivno, u posjedu Hype TV-a, nalazi se i snimak njih dvoje od protekle noći. Na snimku se vidi kako Ana i Srđan uživaju, ne skidajući osmjeh sa lica.

NECENZURISANO!
Foto: HypeTV

Podsjetimo, Srđan Kačavenda je bivši suprug Milene Kačavende, “lažne kume” Ane Ćurčić, koja se trenutno nalazi u rijalitiju i ni ne sluti šta se napolju događa.

Kačavenda je javnosti poznat kao vođa Voždovačkog klana, a i jedan je od likova iz svima poznatog djela “Vidimo se u čitulji”.

 – Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi. Oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka. Razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne djece. U principu do kraha braka je došlo zbog toga što sam ja nekako se prezasitila tog života. Ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla – rekla je Milena Kačavenda za medije o braku sa Srđanom.

Foto: Instagram printscreen

Inače, Srđan Kačavenda i Ana su dugogodišnji prijatelji, a sukob Milene i Ane izgleda nije uticao na njihov odnos.

Ekskluzivni snimak pogledajte ispod ovog teksta:

 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS