calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku!

GEJ AFERA TRESE ELITU U sve upleten Ivan Marinković, isplivali i šok dokazi

Objavio: RHT
10/02/2024 5:00 PM

Žana Omnia ponovo je oplela po Ivanu Marinkoviću. Naime, ona je sada objelodanila šok detalje iz Ivanove prošlosti za koje tvrdi da su istiniti.

Ja bih samo da se osvrnem na ovo Jelenino izlaganje koje je imala, ovo za reciklažu. Govori mi da imam neke rupe po licu, nemam nikakve rupe, imam 40 godina. Uporno govori da je tačno da je tukla svog supruga, a kaže: “Vidite kako može da bude u redu poslije batina”. Ja da imam svoje dijete, ja ne bih poslala dijete ni na dva sata da mi ga pričuva – rekla je Žana.

– Kako li je tvoja porodica ponosna na tebe kao na majku koja je kao lažna lezbijka sa Matorom boravi u rijalitiju?! Vjerujem da su tvoji ponosni zbog toga. Oglasio se Ćata, šta si radila, da li si bila, da li ga poznaješ?! Ne pričaš o Jeleni, o hemoroidima i jednoj rečenici koju si naučila prije mjesec dana i samo je ponavljaš – rekla je Jelena.

Može da me naziva kako god joj je volja, meni to ne smeta. Oni nisu ničiji prijatelji, s kim si takav si. Kada su ušli u rijaliti rekli su da biraju stranu, ne mislim da su oni Matorini prijatelji. Rekla je da je supruga batinama dovela u red i čula sam kada je rekla ovdje jasno i glasno kada je rekla da su bebe zle…Ja sam rekla mojima da se ne oglašavaju, ali evo sada ću zamoliti mog brata Miloša Ljubenovića koji se druži sa Ćatom, nisam ni znala da je on kum krezavog hemoroida, poznata je priča po kraju ko je Ivana Marinkovića gu**o. To je frizer kojeg poznajem, on je bio pijan i drogiran, to cijeli kraj zna – rekla je Žana.

Ti nisi normalna ženo. Ovo je kao u vrtiću- poručio je Ivan.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS