calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma

“OPET SAM IZIGRAN”: Ša lije suze i kuka zbog kraha veze sa Mionom!

Objavio: RHT
31/01/2024 2:20 PM

Nenad Aleksić Ša nakon još jedne žestoke svađe sa Mionom Jovanović izletio je iz paba i onda je otišao u vešeraj gdje je bila Aneli Ahmić, te ga je ona sve vrijeme smirivala, dok je on plakao i kukao na sav glas.

Dr*a me svaki dan. Vi kao njene drugarice ćutite, nećete da joj skrenete pažnju. Znate sve. Ispao sam majmun. Svaki dan je jurim, opet sam ispao majmun – vileno je Ša, a onda je zaplakao:

Opet me je neko izigrao. Još jedna koja me je izigrala, opet sam debil. Smiju mi se svi, skačem i branim je. Lijepo sam joj rekao da mi da mir, da ne mogu. Gdje je tu emocija, gdje je tu ljubav prema meni?! Znate svi, vidite dobro. Je*e me od kad otvori oči. Za Novu godinu me tri dana ne je*e ni tri odsto, ponašala se na žurkama kao da sam je prevario. Pričali joj o bivšem, pa se ona lomila u glavi, ja nisam debil – plakao je Ša.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS