calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

‘STALNO MI NEŠTO ZAMJERAŠ SAMO TI NEŠTO SMETA!’ Miona RAZVEZALA jezik i sasula Ša sve u lice (VIDEO)

Objavio: RHT
08/01/2024 5:00 PM

 Ša i Miona su porazgovarali o njihovom odnosu, a njihove svađe i rasprave ne prestaju danima.

Ti mene uopšte ne razumiješ, ja sam u vezi sa tobom i tačka kraj. Meni si dala za pravo da mislim da nešto nije okej.- rekao je Ša.

Ja ne poznajem nikog ko je ovako posvećen prema djevojci kao što sam ja prema tebi. A ja od tebe tražim bar u pola od toga, ja mislim da vrijedim isto toliko. – rekao je Ša.

Šta lupetaš, šta izvrćeš. Meni ne interesuju drugi, ja sam to tako uradila i tako bih opet uradila. Kad budeš naučio da me pročitaš, zna ćeš. – rekla je Miona.


Ja sam itekako kulturan, normalan, videjćeš i sama napolju.Ko god da me poznaje niko neće ništa loše reći o meni, jedino što treba da se iskorjeni jeste taj moj živac – rekao je Ša.

Stalno mi pričaš, što jedeš ovako, što stojiš ovako, stalno nešto zamjera. – rekla je Miona.

Ali ja ne mijenjam tvoje ponašanje, kao što ti meni radiš, i ne možeš da mi prijetiš. Ja ti ne prebacujem, ja da te ne volim jabih otišao. – rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS