calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara” PRETUČENA MATORA? Zabrinula sve svojom pojavom Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!? NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO)

ANITA NIKADA NIJE VOLJELA MATORU! “U pogledu joj vidim mržnju!”

Objavio: RHT
05/01/2024 8:40 PM

Učesnici rijalitija danas su gledali snimke, a za stolom je izbila rasprava između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Foto: ATAImages

-Najmirnije sam je pozvala da razdvojimo stvari, jer neću da se svo troje presvlačimo jedno pored drugog. Moja greška je što sam je uopšte pozvala. Ja sam svoje stvari odvojila i to je to -rekla je Matora.

-Anita, ti si odmah otrčala kod Anđela -rekal je Ivana.

-Jeste, kad sam vidjela da je ona prebacila stvari, rekla sam mu da imamo slobodne još dvije police -rekla je Anita.

-Bilo mi je neugodno da se presvlačimo tamo zajedno. Ide moja pidžama, pa Anđelov mantil, pa njene tangice. To mi je bilo suludo da vidim. Ne znam kako joj to nije smetalo, nego namjerno hoće. Bilo prošlo -rekla je Matora.

-Meni ne smeta, jer je ne primjećujem -rekla je Anita.

-Ja sam rekao da nije bilo potrebe da reaguje tako burno. Jeste malo glupo da dijelimo ormar. Možemo zamijeniti -rekao je Anđelo.

-Ja definitivno u njenom pogledu vidim mržnju, a ništa joj nisam uradila. Kao da je sve radila na silu -rekla je Matora.

FOTO: Printscreen

-Ne mrzim je, ali nemam empatiju, nebitna mi je -rekla je Anita.

-Najmanje što sam mogla da uradim je da je pljunem, nakon što me je udarila par puta. Ona je uvijek plakala nad sobom, nikada se nije pokajala. Ja znam šta me tek čeka ovdje, ide na sve samo da me diskvalifikuje -rekla je Matora.

-Anita ima bol u onoj stavri. Ima nedostatak ljubavi, jer nisu u pravom vremenu proživljavale ono što je trebalo. Ona i dalje pati za pažnjom. Njoj su se i Zola i Anđelo svidjeli sa vrata, što je nemoguće -rekao je Ivan.

-Ja sam siguran da bi ona voljela da Matora nije tu – rekao je Lakić.

-On se uvijek javlja poslije Ivana i ponavlja njegove riječi -rekla je Aneli.

-Daleko od toga da je Anita ikada voljela Matoru. Ona za svoje godine ima pogrešne stavove. Ja sam joj rekao da ne treba da vrijeđa Matoru i da je ponižava, sada Anđelo treba da je usmjerava, ali biće tu još dosta dešavanja -rekao je Mića.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS