calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

“Miona nije ljubavnica, ona je ljubav”: Ša priznao emocije

Objavio: RHT
18/12/2023 3:20 PM

Nenad Aleksić Ša ogolio je dušu i konačno progovorio o ljubavi sa Mionom Jovanović ali i braku sa Vanjom Aleksić sa kojom je u procesu razvoda.

– Svađali smo se, ispucali i 100 posto smo našli zajednički jezik. Problema bez. Ja sam napetiji zbog pitanja, pa objašnjavanja, komentrisanja. Izbacio sam sad sve iz sebe, kao preporođen sam. I Miona je spustila loptu, tenzična je bila. Podsjeća me na moju Ljilju – rekao je Ša.

Koliko te jede što smatraš da se kaje što je ovo priredila bivšem dečku i što razmišlja šta mu je uradila? – pitao je voditelj.

Postupcima mi pokazuje da je apsolutno u ovoj vezi i da se predala, ja znam sebe kad nešto nije završeno ja to napominjem, a kad raskrstim ne zanima me. Postupcima mi ne pokazuje da se kaje, samo pričom, bockanjem da izazove možda neku moju reakciju. Baš glupost… Sad nam je baš mir, cijeli dani smijanje. Poslije sto godina imam djevojku koja ne želi da mi napravi scenu ljubomornu, ali te neke njene izjave… – rekao je Ša.

Da li smatraš da si se ponašao žustrije i bio grublji nego što je trebalo zbog prethodnih iskustava? – nastavio je voditelj.

– Apsolutno se slažem i u pravu si. To su neke traume koje vučem – rekao je Ša.

Bilo ti jeblamantno kad si čuo za priču o Roleksu i 20 hiljada eura – dodao je voditelj.

Ja kupim i dam, ne pričam da ću kupiti sat od 20 hiljada. Nije ona htjela da mi nabije na nos, nego je rekla da je odbila kad je Slađa pričala o Roleksima. Kad nešto hoćeš to i uradiš bez da najaviš – odgovorio je Ša.

Kako ti se čini Anđelo ovih dana? – pitao je voditelj.

I Miona mi je skrenula pažnju da sam kao klinac bio, bio me je blam deset minuta nakon toga i prišao mu. Nije bilo potrebe da joj namećem da pazi na njega, nije ona neko kome sam trebao da skrenem pažnju. Miona nije ljubavnica, Miona je ljubav i djevojka, a Maja neka se raspita kako to ide – rekao je Ša.

-Imaš li nešto da poručiš Vanji?

Samo neka me preboli – poručio je Ša.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS