calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Ivan Marinković OPLEO PO MAJI MARINKOVIĆ: ONA JE RADODAJKA!

Objavio: RHT
17/12/2023 10:30 PM

Ivan Marinković je prilikom gostovanja u jednoj emisiji iznio svoje mišljenje o Maji Marinković.

Foto: Hype TV

On pretpostavlja da će se u situaciji koja se trenutno dešava između Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića umiješati i Maja.

– Ja sam poznat po tome da rijetko griješim kada procjenjujem. Obostrana korist, koja je onako, odmah odjeknula i svoje pipke pustila… Anđelo da se odmah nakači na Anitu da bi Matoroj uvalio, a Anita ima potporu da sutra može da kaže da joj se sviđaju muškarci. Mislim da on drugačije ne može da funkcioniše u rijalitiju osim da bude vezan za neku žensku osobu – kazao je Ivan.

Foto: Printscreen Youtube

– Mislim da neće toliko njihova priča da bude glavna, jer mislim da će ipak fokus da bude raskrinkavanje situacije između Anite i Matore. Moja pretpostavka je da će Maja da ubaci svoje. Maja je puno izgubljena, ne može kod Janjuša… Maja? Ona je radodajka – rekao je Marinković.

– Ona je izabrala da bude radodajka, ne kažem da je nimfomanka- zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS