calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje Nastava u sarajevskim školama svakog prvog u mjesecu će počinjati izvođenjem HIMNE BiH

ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI PRED KAMERAMA (FOTO)

Objavio: RHT
07/12/2023 11:11 PM

Učesnik “Elite” Nenad Aleksić Ša i ove sezone se našao u žiži javnosti zbog svojih postupaka pred kamerama, uploviši u odnos sa cimerkom i pjevačicom Mionom Jovanović.

Foto: Printscreen/ Instagram/AtaImage/Ilustracija

Međutim, iako još uvijek nisu potvrdili da su počeli romansu, iako je Ša i dalje zakonski u bračnoj zajednici, njihovi postupci govore više od hiljadu riječi, te su im ovog puta popustile kočnice u garderobu. Naime, Ša je u tokom tipične rasprave jednog zaljubljenog para zagrlio Jovanović otpozadi i krenuo da je obasipa poljupcima, na šta se ona nimalo nije bunila.

  • Foto: Printscreen Instagram
  • Foto: Printscreen Instagram
  • Foto: Printscreen Instagram

– Ja sam mislio sa tobom da pijem kafu, nisam mislio sam, šta je bilo više, ne dr**jte me – rekao je Ša.

– Ne dr**mo te – rekla je Miona.

– Nije vama dobro nikome – istakao je reper.

– Da, tebi je super – kazala je Miona.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS