calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

“GONITE SE, CRKNITE, NE ŽELIM DA ZNAM ZA VAS DVOJE” Nakon vijesti o razvodu Ella Dvornik objavila ŠOKANTNI tekst pjesme

Objavio: RHT
07/12/2023 11:20 PM

Influenserka Ella Dvornik objavila je tizer nove pjesme, a njom je zaintrigirala hiljade pratitelja. Mnogi misle da govori o razvodu od Čarlsa Pirsa, sa kojim je trenutno u sudskom procesu. Ovih dana su se prvi put sreli na Opštinskom sudu u Puli, ali nisu davali izjave za medije.

Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana koje sam gutala jer sam vjerovala da još volim te, volim te hajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku*a, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje*ite. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me– stihovi su pjesme koju bi Ella trebala objaviti.

Kao i uvijek, u komentarima je bilo i negativnih, ali preovladavali su pozitivni. Podršku joj je pružila i Alka Vuica, pjevačica i autorka mnogih domaćih hitova, ali i velika prijateljica Ellinog pokojnog oca Dine Dvornika.

Jedna od najboljih ljubavnih pjesama koju sam čula. Bravo maco. Iskreno i hrabro“, napisala je Alka.

Ella se od 2010. postepeno počela baviti muzikom, a 2012. je objavila prvi album “Sajonara”. Na neko vrijeme se onda sklonila iz toga svijeta, a početkom godine je najavila povratak u muzičke vode i to kao “Alterella”, što je njen muzički alter ego. Objavila je album “Teška vremena za sanjare” i oduševila pratitelje.

BONUS VIDEO:

(Hypetv/24sata.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS