calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!”

Dnevni horoskop za 5. decembar

Objavio: RHT
05/12/2023 8:59 AM

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Sve je u znaku skrivenih osjećanja. Pokušavate se odmaknuti od ljubavi, biti realniji… // Posao: Ne samo objektivne okolnosti, nego i štošta drugo, ometaju vas u poslu. Prilično ste zamišljeni. // Zdravlje: Super se osjećate. 

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: Teško vam je da pravilno reagirate. Ili ste pasivni ili pretjerano aktivni. Pokažite emocije… // Posao: Sve kreće u dobrom smjeru. Uvjet je da ne dozvolite da se vaša intima odrazi na poslovnom planu! // Zdravlje: Sasvim dobro. 

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Osjećate kako raste vaša ljubavna sreća. Imajte na umu da je sve to put ka potpunom ispunjenju. // Posao: Ako mislite da se vrtite u krug, ne “lupajte glavom o zid”. Sačekajte malo, proći se nesporazumi… // Zdravlje: Više se odmarajte. 

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Ako ste strpljivi i tolerantni, osjećate na partnerovom ponašanju da se sve veoma “isplatilo”. // Posao: Dan je plodonosan. Posebno, ako se bavite poslom koji je vezan za trgovinu ili inostranstvo… // Zdravlje: Zračite posebnim sjajem. 

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Sve je izraženije nešto što baš i ne volite. Naime, partner počinje da dominira u vezi… // Posao: Prilagodite se novim okolnostima. Ne unosite puno emocije, ma koliko vas se nešto ticalo. // Zdravlje: Odlično! 

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Pazite na ponašanje, budite diskretniji. Okolina je veoma zainteresirana za vašu privatnost… // Posao: Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za istraživanja, nove tehnologije ili poduzetništvo.  // Zdravlje: Relaksirajte se. 

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Partner je nezadovoljan vašim ponašanjem. Ljuti se, a posljedice svega vi najviše trpite… // Posao: Postavljate sebi visoke ciljeve. Iscrpljujete se poslom iako, za sada, radite sa zadovoljstvom. // Zdravlje: Energija u porastu. 

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Moguća je promjena situacije. Osjećate tjeskobu i nezadovoljstvo, preispitujete vezu… // Posao: Naglašena je kreativnost. Prilagodljivi ste, ali najviše uspjeha imate ako ste samostalni u radu. // Zdravlje: Puno je razloga za zadovoljstvo.

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Gotovo sve se mijenja. Niste više toliko nonšalantni. Čini se da su osjećanja u prvom planu. // Posao: Najbolje je da se odmorite, predahnete, prestanete kombinirati. Tek vas očekuju izazovi…  // Zdravlje: Dolazi pozitivna energija.

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Dan je u znaku flerta, ali i prave ljubavi. Sve je popraćeno i prilično snažnim emocijama… // Posao: Izuzetno ste dobri u menadžerskim poslovima, komunikaciji. Moguća je vijest o napredovanju. // Zdravlje: Imate dovoljno snage. 

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Žudite za promjenom. Nemir vas tjera da nešto poduzmete, ali tako samo komplicirate vezu… // Posao: Motivacija da uspijete, da dovršite posao, zaista je velika. Budite spremni i na veći uspjeh. // Zdravlje: Sve ste snažniji. 

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Trebate veoma brzo reagirati. Ako budete oklijevali, partner se može lako predomisliti, a vi patiti.  // Posao: Ako želite dan provesti u radu, morate se dobro organizirati. Ne smije vam ništa smetati…  // Zdravlje: Zdravi i zadovoljni.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS