calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

VELIKI INTERVJU SAŠKE KARAN ZA HYPETV! Oplela po Maji, Janjušu, Matoroj, Staniji…. A ono što jer rekla za Lepu Lukić će vas šokirati

Objavio: RHT
24/11/2023 2:30 PM

Saška Karan godinama je bila dio rijalitija, ali je odlučila da se povuče i za sada “Elitu” posmatra samo sa tv ekrana. Ona je za Hypetv portal otvorila dušu i kao i uvijek bez dlake na jeziku oplela po aktuelnim učesnicima rijalitija.

– Maja Marinković po meni nema nikakvu priču osim da se skine gola ili da legne u krevet sa nekim. Mislim da je Janjuš zagorio i da bi i opalio i pticu u letu. Da ne isključujem mogućnost na Majinu i njegovu ponovnu seksualnu vezu. Ali to je sve viđeno i nije nikom intersantno više. Inače Maja bi sve uradila za koji kadar. Mislim da bi interesantno bilo da je ušla neka normalna djevojka lijepo vaspitana i da osvoji Janjuša, a ne Maja – započinje Saška i osvrće se na aktuelni ljubavni trougao o kome se danima polemiše, Sandru Rešić, Vuka Moba i Erminu Pašović.

– Ne vjerujem da je Vuk spao na Erminu s obzirom da znam lično njegovu bivšu ženu koja je stvarno prava ribica. A za Rešićku ne znam dal je bila sa njim. Može biti svašta. U svakom slučaju ako je to istina bravo za Vuka jer je onda ženska pamet slama – objašnjava svoje viđenje ove ljubavne veze pjevačica za Hypetv i kaže da li je Matora i u ovoj vezi ispala nasamarena kao što mnogi misle.

– Znajući Matoru ona uvijek bude nasamarena. Nije glupa ali ispadne budala. Dobiju nebitne djevojke reklamu preko nje uzmu joj lovu i šutnu nogom u dupe. Al sve na stranu ona je kao čovjek ok – kaže Saška i osvrće se na potez kolege Ace Pejovića koji se danima prepričava kada je odbio bakšiš Đanijeve žene Slađe, kada se kao gost dohvatio mikrofona na proslavi punoljetstva njihve kćerke.

Podržavam Pejovićev bstav. Postupio je šmekerski i svaka čast za to, jer ipak je on pevao na proslavi kod njihove kćerke. Svakako bih i ja tako postupila za razliku kad se pjeva na tezgi – kaže pjevačica i za Hypetv objašnjava da li je Tanja Savić po njoj konačno našla svoju srodnu dušu u mladom pilotu Mukiju.

– Daj Bože, jer joj želim to od sveg srca. Ona je lijepa mlada žena, koja lijepo pjeva. Nema sreće u ljubavi brzo se zaleće u vezama, ali vrijeme će pokazati. U svakom slučaju jedan se otegao drugi protegao. Tanja samo naprijed – poručila je pjevačica svojoj mlađoj kolegici a onda se osvrnula na Staniju  i njenu vezu sa zauzetim Asminom.

– Po meni je to čist markenting od starta. Dogovorena priča. Koliko sam čula Stanija treba da uđe u “Elitu”, pa priprema sebi teren. Nema od toga ama baš ništa. Priča je šuplja prazna kako hoćete. Da bi se pisalo o njoj i da bi bila interesantna – objašnjava pjevačica i osvrće se na svađu Nade Topčagić i Lepe Lukić.

– To što se Nada nije pojavila na Lepinom oproštajnom koncertu nije u redu, mislim da je trebalo jer su velike prijateljice. Možda je Nada bila spriječena pa nije mogla da dođe, ne znam prirodu njenog izostanka ako je najavljena bila. Ako nije došla jer nije htjela to zamjeram – iskrena je Saška kojoj je mnogo žao što je oproštajni koncert Lepe Lukić ispao po malo otužan, a ne glamurozan kako kraljica narodne muzike i zaslužuje. Svi su primijetili da je scena bila prazna sa jednom onako otužnom korpom cvijeća na sred bine.

– Čula sam kako je sve bilo na tom oproštajnom koncertu i iskreno mi je baš žao što je tako bilo. Nije to Lepa zaslužila. Šta znam ona je to sama pravila. Možda je htjela da malo prištedi jer je skupoća, a svježe cvijeće je jako skupoOvako doneseš od kuće vještačko cvijeće i malo kafe i to je to. U svakom slučaju ona je naša velika zvijezda i želim joj stotku – bila je iskrena Saška za Hypetv portal, a onda je za kraj prokomentarisala rat koleginica Goce Tržan i Maje Nikolić koje su zbog pljuvanja završile na sudu.

– Pa Goca i Maja su se nešto podžapale. I jedna i druga su temperamentne osobe i tu će tek da leti perje. Samo da se ne potuku, a ostalo je lako. To na sudu već će nekako da se riješi.

hypetv.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS