calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša: “Atina i Nika znaju da mama nikad ne odustaje, već ustane i bori se!”

Objavio: RHT
19/11/2023 9:00 PM

Muzička zvijezda Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” na Hype televiziji i tom prilikom autoru i voditelju Nemanji Kovačeviću otkrila kako vaspitava svoje kćerke i u kolikoj mjeri ih je uspjela sačuvati od negativnih komentara:

FOTO: Hypetv

Atinu i Niku pored toga što sam lijepo vaspitala, kroz moju borbu i moj život, ja njima dajem puno životnih lekcija, a to je da jedna žena mora da bude borac! Moje kćeke su vrlo inteligentne djevojčice, i one vide, one su i na društvenim mrežama, one sve prate i šta se piše, i šta se kaže, i šta se objavljuje o njihovoj mami. – počela je Jelena.

-Moja djeca vide i sve ono ružno, što su svi mogli da vide i onu manje lijepu stranu ovog posla, i mog života to su vidjela i moja djeca, ali isto tako vide i da mama ne odustaje, da mama nikada nije rekla ne mogu više, neću više, mama ustane i bori se. One posmatraju, više nego što ja njima govorim, jer imati za majku Jelenu Karleušu je životna lekcija, koju samo treba da gledaš i slušaš. Greške, sve su to lekcije, one i kroz moje greške vide šta treba, a šta ne. One mogu da vide i kada pogriješim, ali mogu i da vide kako se ustaje poslije pada, to su sve lekcije. Ja moju djecu ne držim pod staklenim zvonom, moja djeca su svjesna svega.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS