calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju

Matora saznala da ju je Anita zavoljela kao DADILJU, PA ZAURLALA: “PAKAO SI MI NAPRAVILA ZBOG PARA!”

Objavio: RHT
17/11/2023 11:20 PM

Matora je nastavila da bjesni zbog nevere svoje žene Anite Stanojlović.

-Neprijatno mi je da je zoveš prezimenom od mog oca Milane, nadam se da će se što prije riješiti. Razvalile ste me vas dvije, ali ima život i napolju, ne shvataj kao prijetnju. Ti treba da se liječiš. Imaš problem. Meni više ne valjaš, ali nekome treba da valjaš, da nisi nervozna i polupana, mene boli više ku*ac. Sve i da hoću najviše na svijetu da pričam sa tobom, a nedostaješ mi, ali nikad ti ne bih dala šansu. Ako mi se desi to, istog trenutka ću tražiti da odem – rekla je Matora.

-Anita evo konkretno pitanje, šta je značilo što si napisala da ćeš objasniti razlog što se udaješ? – rekao je Milan.

-Udala sam se jer je volim – rekla je Anita.

-Najlakše je ljude koji imaju gram mozga ražoružati glupošću – rekao je Marko.

-Ne znam da odgovorim jer me boli – rekla je Anita.

-Milan ti citira a ti govoriš da ne znaš, ljudi te navode na reakcije koje imaš objašnjenje dan nakon. Odgovor nije ne znam, ti ženo imaš dijete – rekao je Marko.

-Možda nisam dovoljno volJela u tom trenutku. ZavolJela sam te najviše kad sam vidJela kakva si prema Alekseju – rekla je Anita.

-Znači zavoljela si je kao njegovateljicu – rekao je Marko.

-Ti si meni kući prijetila, razvaljivala mi kući glavu, pakao si mi sa majkom napravila zbog para. Da si mi rekla ovo ja ne bih ušla. Nijedan novac ne može da mi kupi ovo, da mi da. Kažeš da ne ulazimo, kakav rijaliti, jesi normalna ti. U usta te je*em žvalava ta bezobrazna, kome ti prodaješ priču više. Je l’ misliš da si Lejdi Dajana što si imala gej svadbu, pravila sam svadbu da bi tebi i meni bilo najljepše – rekla je Matora.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS