calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu

“KUPILA SAM STAN I NOVE ZUBE, nisam više podstanar”: Ivana Krunić i Bane Čolak zaradili dovoljno novca

Objavio: RHT
09/11/2023 3:40 PM

Pjevačica Ivana Krunić otkriva da je nakon nekoliko godina bavljenja pjevanjem uspjela da zajedno sa svojim momkom Banetom Čolakom kupi stan u Beogradu.

Ivana Krunić napominje da su u prethodnih nekoliko godina bili vrijedni i da je tek sada sve došlo na naplatu. Pored stana, Krunićeva je otkrila i da je kupila nove zube, što joj je bila velika želja.

– Kupili smo stan i ja sam uradila zube. Na to smo potrošili novac. Bane je ušao u medije zbog nekog cilja, u posljednju sezonu rijalitija je ušao da bi kupio stan. Tako da smo sebi kupili gajbu, konačno više nismo podstanari – kroz smijeh govori Ivana i dodaje:

 Sve je to zajedničko. I stan, a i pas. Nekretninu smo kupili na Zvezdari. Toliko smo stanova obišli u prethodnom periodu, bilo nam je muka od plaćanja kirija. Teško je plaćati to. Znaš da taj mjesec bacaš taj novac, a ovako znaš da si u svom stanu. Mi smo uspjeli sve da platimo u kešu. Sve je kako treba – zaključuje Ivana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS