calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj

“TAJ SMRAD I KOCKAR PONOVO ĆE U ZATVOR” Anitini roditelji uživo se obračunali

Objavio: RHT
29/07/2023 6:30 PM

Anita Stanojlović je sinoć u emisiji dobila neprijatan poziv od oca sa kojim ne razgovara, a koji joj je javno rekao da ne podržava njen brak sa Jovanom Tomić Matorom, pa se poslije njega uključila i majka.

– Kao otac i kao deda sina kojeg ima, a ja njega nisam vidio toliko dugo zbog tebe. Kćerko da ti kaže nešto tvoj otac. Ja nikada nisam mrzio tebe i tvoju braću, a odnos mene i tvoje majke je nešto drugo. Nikada te nisam uvrijedio, i mnogo mi je teško sve ovo što proživaljvam, i nikada neću da ti dam odobrenje za to što si uradila, nikada neću biti pristalica – rekao je Anitin otac.

Nakon svega se oglasila i Anitina mama koja je kćerki poslala poruku.

– Ne nerviraj se, ništa nisi slagala, njemu je sve bilo bitnije od vas, počev od golubova, fudbala, kockanja, prokockao je sve. To je smrad koji ne zna kada ste rođeni. Zago*novao se svuda, pa sad bježi jer svima duguje, možda hoće preko tebe u Zadrugu da bi se čupao iz kockarskih dugova. Ja sam krv propi*ala zbog vas troje, sama i nikada mi niko pomogao nije, a on bolje da spremi alimentacije koje duguje da ne bi ponovo išao u zatvor zbog istih djela. Odrekao te se kada si bila sa Bojanom, jer ga nije bilo briga, a sjetio se sinova kada sam rekla da ću da ga tužim zbog alimentacija, da bi mene odobrovoljili. On je svoje vrijeme provodio u kockarnicama ili na fudbalu, dok vas nije na kolače vodio, a kamoli da vas obiđe – pročitala je Ivana poruku Anitine mame.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS