calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA SARAJEVO Uspješno okončana akcija na Bjelašnici: Spašen muškarac

Objavio: RHT
26/05/2023 8:40 PM

Akcija spašavanja uspješno je završena na Bjelašnici, saopćili su iz Gorske službe spašavanja Sarajevo.

Foto: GSS Sarajevo

Podsjetimo njihov interventni tim u poslijepodnevnim satima uputio se na Bjelašnicu nakon poziva stranog državljanina. Kako su javili, on je doživio nesreću padom sa motora u nepristupačnom dijelu olimpijske ljepotice, koju je zahvatilo snažno nevrijeme, te je akcija spašavanja bilo izuzetno rizična.

Srećom, sve je završeno uspješno.

– Unesrećeni je na putu prema Babinom Dolu, a nakon toga i prema Sarajevu. Na svu sreću nije povrijeđen, ali je blago dezorjentiran i podhlađen. Ovim je još jedna akcija GSS – Stanice Sarajevo uspješno završena”, poručili su iz GSS-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS