calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

ŠOK – NUĆI NAPUSTIO INTERVJU! Bez dlake na jeziku odgovorio na pitanja o LJUBAVNOJ VEZI SA VOJAŽEM i famoznoj svađi u butiku, ali ovo pitanje ga je IZBACILO IZ TAKTA! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/05/2023 2:20 PM

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nedavno je organizovao promociju svog novog albuma “Plava krv” na kojoj je okupio veliki broj kolega, prijatelja i medija.

Foto: HYPETV

Ekipa “Hype televizije” bila je ovoj gala svečanosti, te smo imali priliku da razgovaramo sa svim najpopularnijim, mladim zvezdama. Među gostima bili su Mihailo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući, koji su medijima zajedno davali intervju. Momci su bili divno raspoloženi i pozitivni, ali u jednom trenutku Nući je izrevoltirano napustio intervju!

HYPE: Pisalo se da ste imali svađu u butiku u Njemačkoj, šta je prava istina?

VOJAŽ: Budim se jedno jutro i meni stiže vijest, šalje mi on u fazonu: “Kume, pogledaj ovo”, a ono naslov da smo se potukli u butiku… Prvo, mi nikada nismo bili zajedno u butiku u Njemačkoj, da počnemo odatle, a kamoli da smo se potukli! Da je bar neka pijaca, pa ‘ajde… (smijeh – op. a.) – rekao je Vojaž.

Foto: HYPETV

Novinari su im zatim postavili i jedno neumesno pitanje, da li su njih dvojica u ljubavnom odnosu?

NUĆI: To je toliko, ono… Nemam komentar, sve se vidi.

Reperi su kazali svoje mišljenje i o medijskim natpisima da su oni ti koji svojom muzikom današnju djecu pozivaju na nasilje, upotrebu oružja i opijata.

NUĆI: To su sve stari snimci koji su zloupotrebljeni u ovom kontekstu.

Foto: HYPETV

VOJAŽ: Mislim da je to sada već prepumpavanje, medijima je potrebno da što više pričaju o tome. Crna hronika je aktuelna, to se sada gura, mislim da je to loše. To što mi radimo, to je neka rep kultura, to što smo radili, radili smo 2019. godine, mnogo prije ovoga, kao i generacije prije nas. To je jednostavno takva neka kultura. Niti je to bilo kakvo povezivanje sa tim stvarima, ružna je tema.

NUĆI: Dobro, ako ćemo o tim temama, ne moramo dalje, hvala!

Popularni Nući je zatim napustio intervju i ostavio Vojaža samog da odgovara na pitanja sedme sile.

Kompletan razgovor pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS