calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku!

ŽANA IZAZVALA HAOS MEĐU UKUĆANIMA: “Bebica još uvijek gaji emocije prema Miljani!”

Objavio: RHT
29/10/2023 8:00 PM

Žana Omnia Đorđević otkrila je da smatra da će doći do pomirenja između Miljane i Bebice, te je tom izjavom digla sve na noge.

-Ja ću krenuti od Nikole koji mi je bio simpatičan od početka. Vidjela sam tu neku iskricu sa Balzakovom i mislim da ima izgleda da ćete imati neku lijepu vezu ovdje. Vidim da su večeras svi napravili Bebicu na fizičku nakazu. Što se njih tiče, ne vidim emociju sa Bebičine strane i mislim da mu Teodora ne vjeruje sto posto. Mislim da Bebica još uvijek gaji emocije prema Miljani i da ona jedina ima mentalni sklop koji njega i Zolu može da privuče. Bebica mi je stvarno drag i mislim da on i Miljana mogu opet biti zajedno. Ostavljam Nikolu a šaljem Teodoru jer mi je njena priča presmješna i nerealna -rekla je Žana.

-Žana je uvijek imala kontra mišljenje i gledala stvari sa druge strane. Ovim izlaganjem mi pravi problem jer će da mi opet ovu budaletinu nakačiti na vrat -rekao je Bebica.

-Ja sam rekla da ih neću komentarisati ako mi se ne obraćaju. Sve ovo rade da bi izazvali moju pažnju jer je njihova veza goli ku**c bez mene. Vidim da neke stvari rade namjereno i provociraju me ali neću im odgovarati i ne postoje za mene. Ovoje psihopata koji je ušao sa namjerom i sa namjerom sve radio, da me je volio ne bi pričao ove laži i izmišljotine. Nikada u životu se ne bih pomirila sa ovom spodobom -rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS