calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

EKSKLUZIVNO I ZVANIČNO! ONA JE PRVA UČESNICA ”ELITE”! Iako do sada nije bila u rijalitiju, SVI JE DOBRO ZNATE!

Objavio: RHT
03/08/2023 3:20 PM

Ona je odlučila da postane dIo novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink, zbog koga ćete od septembra biti prikovani za male ekrane.

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtJevniji TV projekat ”Elita” uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vJernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svJetskom nivou, ovaj put riješio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema “Elitu” koja će, produkcijski i vizuelno, u sjenku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

I dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta, u punom jeku, kucnuo je čas da ekskluzivno i zvanično otkrijemo ime prvog učesnika ”Elite”.

Naime, u pitanju je neko ko je ostao dobro upamćen tokom prethodne sezone rijalitija ”Zadruga”, a mnogi su prizivali njeno pojavljivanje u rijalitiju. U pitanju je najpoznatija kuma na Balkanu Milena Kačavenda!

S obzirom na to da je pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija ”Zadruga” i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu ”Elita” odlično snaći! Milena je spremna da napravi totalnu pomentnju, haos i lom u novom rijalitiju koji uskoro startuje na televiziji Pink.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS