calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

MATORA UPOZNALA ANITINOG SINA: Evo kako je protekao prvi susret (FOTO)

Objavio: RHT
16/07/2023 7:00 PM

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su stupile u brak 11. jula na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, gdje su istopsolni brakovi dozvoljeni.

Nakon intimne ceremonije, proveli su još jedan dan u luksuznoj vili na primorju. Potom su se na kratko razdvojile kako bi bile sa svojim porodicama, ali se već danas spojile ponovno, ali ovog puta sa predivnim povodom. Matora je došla da upozna Anitinog sina.

Emotivan trenutak kada je Matora upoznala dečaka Jovana je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu, objavivši kratak snimak u kojem uživaju zajedno. Na snimku se vidi da su u prodavnici opreme za mobilne telefone, gdje je Anitin sin, dok ga Jovana grli, jeo sladoled i sretno se smješkao.

Nakon toga, Matora i dečak su se poigrali, igrajući igrice na tabletu. Ista scena je objavljena i na Anitinom Instagram profilu, što sugeriše da je susret prošao odlično i da se Matora veoma dobro snalazi u ulozi maćehe. Anitin sin je još jako mali, pa još uvijek ne može shvatiti trenutnu situaciju.

Kada se prijavljivala za “Zadrugu” prošle godine, Stanojlovićeva je navela da njen sin ima samo dvije godine i da ulazi u rijaliti kako bi se borila za njega.

– Ja sam Anita Stanojlović, dolazim iz Kruševca i imam 19 godina. U rijaliti ulazim kako bih zaradila novac i djetetu nešto obezbijedila. Dijete ima dvije godine, supruga nemam, naš odnos se završio prije nego što sam saznala da sam trudna. U vezi je bilo fizičkog nasilja, ali ga nisam prijavila policiji. Majka me je podržala i njeno mišljenje mi je bitno, a otac ne živi sa mnom. Radim u privatnoj firmi, profesionalno šminkam i radim nokte – otkrila je Anita Stanojlović tada, a na njen rođendan u “Zadrugu” je stiglo pismo od majke, koja je pričala o tome kako Anitin sin provodi dane bez mame.

 -Cici moj sretan ti rođendan, da si živa i zdrava još 100 godina. Prvi put i ovako dugo odsutna i prvi put ti ovako čestitam rođendan. Svi te puno volimo, pozdravljamo i jedva čekamo da te vidimo. Prošlo je ni dva mjeseca, a kao da su dvije godine, puno nam fališ i nedostaješ. Ruri je dobro, ima svu našu ljubav i pažnju, puštam ga povremeno da te gleda na tv-u, ne plače, sretan je kad te vidi i samo viče mama. U početku je ponavljao kao papagaj kad te vidi “Luda mama, mama luda”. To ga je ujko naučio. Zlatan je, predivan je i još se nijednom nije zaplakao. Nemoj da brineš. Budi jaka, budi svoja i čuvaj se. Malo se opameti i ne radi stvari koje ti ne priliče. Sjeti se zbog čega si ušla i mani se gluposti. Ušla si da sebi i svom djetetu obezbjediš bolju i ljepšu budućnost, nemoj to nikada da smetneš sa uma. Previše si naivna i iskrena za taj svijet tamo, svako gleda sebe i svoje namjere, pa počni već jednom i ti da gledaš sebe samo i ne dozvoli da te ponižavaju. Pokaži zube svima i ne daj na sebe. Slatkiše podijeli sa dragim ljudima, napisala sam u ceduljici, a kikiriki i pahulje su za Miću. Pozdravi ih sve i voli te Aleksej i voli te majka naviše na svijetu – pisalo je u pismu tada.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS