calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

Željezničar golovima Boljevića srušio Radnik u sudijskoj nadoknadi

Objavio: RHT
25/10/2024 8:30 PM

Željezničar srušio Radnik u sudijskoj nadoknadi

Fudbaleri Željezničara pobijedili su Radnik u prvoj utakmici 11. kola Wwin lige BiH i to golovima Aleksandra Boljevića u sudijskoj nadoknadi (2:0).

Željezničar srušio Radnik u sudijskoj nadoknadi/Foto: FK Željezničar

Plavi su dominirali od prve minute susreta, ali nisu imali rješenja za odbrambeni zid Bijeljinaca, sve do četvrte minute nadoknade kada je Boljević našao put do mreže.

Radnik je prethodno imao priliku da kazni promašaje Željezničara, ali je u 29. minuti Teodorović pogodio stativu.

Željezničar je u nastavku prijetio preko Krpića i Al Džabera, a onda je rezervista Filip Dangubić u 72. pogodio stativu. Činilo se da će utakmica biti završena bez golova, a onda se ukazao Boljević i pogodio za 1:0 u 94. minuti.

Pred sami kraj, Matej Cvetanovski je izborio jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Aleksandar Boljević za konačnih 2:0.

Željezničar je treći tim lige s 20 bodova, dok je Radnik na 8. mjestu sa sedam bodova manje.

Plavi u narednom kolu gostuju Širokom Brijegu, dok će Radnik dočekati GOŠK.

Čitajte i “Smiješ se Stanislavu, a Maja te je IZVELA IZ PAPUČA!” Janjuš iznio sve u javnost

Marko Janjušević Janjuš povukao se poslije mnogobrojnih rijaliti učešća, ali se povremeno oglašava na društvenim mrežama.

Janjuš je putem Tiktoka razgovarao sa Stanislavom Krofakom. Obojica su bili u vezi sa starletom Majom Marinković, a sada su sumirali neke utiske.

“Slušaj ovo. Rođeni brat mi je iz bolnice ovo napisao: ‘Brate, ti se smiješ njemu, a tebe je Maja izvela iz papuča!” – rekao je Janjuš koji se potom grohotom nasmijao. Kao i Krofak.

“Mene je ovdje rođeni brat sj*bao”, istakao je Janjuš.

“Stvarno, tebe je izula iz cipela”, nadovezao se Stanislav.

“Maja ima više nokauta nego Rakić (Aleksandar, bokser – op. a.)!”, rekao je Marko.

Janjuš i Maja su se javno prepirali, a bilo je i nasilja. Njihova turbulentna veza obilježila je jednu od sezona rijalitija…

Nakon Janjuša, Marinkovićeva je zavoljela Stanislava, ali je i taj odnos okončan.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS