calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

“ZBOG TOG BOLESNIKA SAM IZGUBILA DIJETE!” Vanja iznijela stravične optužbe o Ša, evo šta joj je sve radio!

Objavio: RHT
28/03/2024 11:40 PM

Zbog njega sam izgubila dijete

Photo: Printscreen Instagram, Zbog njega sam izgubila dijete

Vanja Ignjatović bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, zaprepašćena je njegovom pričom o njihovom braku, koju je u rijalitiju podijelio s cimerima iz Bijele kuće.

Ša, koji se prije nekoliko nedjelja zvanično razveo od Vanje, demantovao je njene navode da su se nakon izlaska iz sudnice izgrlili i poljubili, doveo je u sumnju njen spontani pobačaj, govorio da je neradnica, a doveo je u pitanje i njeno majčinstvo.

Tim povodom se oglasila Vanja, koja je zgrožena svim Nenadovim navodima. Međutim, najviše su je pogodile njegove spekulacije vezane za trudnoću i spontani pobačaj.

– Šta da vam kažem kad samo laže?! Bolesnik, on je kriv što sam izgubila dijete, to tvrdim! A druga stvar, on je neradnik, a isto tako meni nije dao da radim. Živio je od para sa TikToka – rekla je ona.

Čitajte i DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE: Spomenula jezivo prokletstvo, a onda objelodanila šta je odnijeto iz njene vile!

Javnost bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića koji je uslijedio nakon 24 godine braka.

U jeku porodične drame, budući da se svašta spekuliše, Dragana je otvorila vrata svog velelepnog dvorca. U kom sada živi sama, i otkrila tom prilikom detalje koje javnost nije znala.

– Dvorac je bio onako u jako lošem stanju, dok je u kapeli samo oko donjih prozora nestalo slika, sve ostalo je ostalo u dobrom stanju. Mada smo mi sve to kompletno restaurirali. Ima ovdje dvije zanimljivosti u kapeli, figura sa ključem koja označava blago i figura mača koja označava oružje – objasnila je Dragana, a potom se dotakla i blaga o kom se dosta pričalo, ali i pisalo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS