calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

RONALDO UVIJEK NOSI LAK ZA NOKTE! Često je predmet ismijavanja zbog toga, a evo zbog čega ga nosi

Objavio: RHT
27/06/2024 5:00 PM

Zašto Ronaldo lakira nokte

Jedan od najboljih svjestkih fudbalera Kristijano Ronaldo veoma brine o svom izgledu i fizičkoh spremnosti.

Zašto Ronaldo lakira nokte/ Foto: instagram

Osim što radi na mišićima, poznati Portugalac vodi računa o tome da je uvijek stilizovan. Neki bi rekli da u tome čak i pretjeruje.

Sada su sportistini fanovi primijetili nešto veoma zanimljivo na njegovom tijelu što je postala praksa. Naime, Kristijano uvijek na noktima ima crni lak za nokte. Mnoge je zanimalo da li je to dio nekog novog modnog trenda ili je u pitanju neki sasvim drugi razloga.

Za to postoji dobar razlog. Ronaldo nanosi zaštitni sloj posebnog laka za nokte kako bi na taj način smanjio šansu da mu se na noktima pojave gljivice ili bakterije.

Slavni fudbaler nije jedini koji lakira nokte na nogama.

Sloj zaštitnog laka na nogama nanose MMA borci, trkači i boksači, no nogometaši su posebno osjetljivi na gljivične infekcije oko noktiju na nogama jer svakodnevno provode sate i sate znojeći se u kopačkama te su skloniji ozljedama na prstima.

ročitajte i: “MILION PUTA SE OPEČEM I RAZOČARAM” Usred MEDIJSKOG RATA Dejana i Cara, oglasila se Aleksandra Nikolić.

Filip Car je gostovao u emisiji “SHOWBLIZ” kada je ugostio bliznakinje Miljanu i Nevenu Arsić u Crikvenici. Tada je žestoko potkačio Dejana Dragojevića. CIJELU EMISIJU GLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Foto:Hypetv/youtube printscreen/zadruga official

Nakon nekoliko dana bliznakinje su uradile intervju sa Dejanom Dragojevićem kako bi objektivno dobile obje strane priče. Budući da se izjave Cara i Dejana ne slažu. Čak su i totalno suprotne.

Dejan je u intervjuu žestoko uzvratio Caru, a tokom dana se oglasila i Aleksandra Nikolić.

Naime, spekuliše se da su Aleks i Car raskinuli nakon njegovog gostovanja u emisiji “Showbliz” budući da su se otpratili sa društvenih mreža.

Ovo je šokiralo mnoge, s obzirom da je Filip dobio samo riječi hvale kada je govorio o svojoj kćerki Leoni Car. Ali i partnerki sa kojom je dobio nasljednicu, Aleksandri Nikolić.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS