calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

ZAŠTO JE ŠA OSTAO BEZ MIONE? Hitno se oglasio

Objavio: RHT
12/08/2024 4:30 PM

ZAŠTO JE ŠA OSTAO BEZ MIONE

Nenad Aleksić Ša uhvaćen je bez Mione Jovanović i svi se pitaju šta se desilo!

Foto ATA Images

Bivši takmičar rijalitija i poznati reper Nenad Aleksić Ša na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je izazvala lavinu komentara.

ZAŠTO JE ŠA OSTAO BEZ MIONE

Naime, Nenad je objavio fotografiju kako uživa u sunčanom danu u sobi, a mnogi su se pitali gdje mu je djevojka Miona Jovanović

Poznato je da su Miona i Ša otputovali na Zlatibor, gdje su proveli nekoliko divnih i mirnih dana. Opuštajući se uz šetnju i lijepu klopu. Iako su se mnogi zapitali da li je Miona otišla kod roditelja, te je zbog toga Ša sam u sobi? Vejrovatno je Jovanović imala nekog drugog posla ili je odmarala, pa nisu pozirali zajedno. 

Republika
Foto: Instagram

Podsetimo, “Republika” je došla je do snimka na kom Miona i Ša šetaju Zlatiborom. Miona je posebno istakla svoju pripremu za popodnevnu šetnju planinom sa Nenadom. Pokazujući svoj autfit i naglašavajući ljepotu prirode koja ih okružuje.

Planinska i ljubavna idila

Njih dvoje su očigledno uživali u svakom trenutku provedenom u prirodi i dijelili ove intimne trenutke sa svojim pratiocima. Šetali su ulicama i fotografisali se sa fanovima, koji su ih “napadali” na svakom koraku. Ne bi li porazgovarali sa njima, a reper nije skidao osmijeh sa lica. Čini se da su uspjeli da uplove u mirnu luku i “stabilizuju” vezu. Vidjećemo kako će Miona izgladiti odnose sa svojom porodicom.

Pročitajte i: UPOZORENJE: Kompanija Meta promijenila politiku – koriste lične podatke za razvoj AI.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS