calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Snimak na kom Kejt Midlton tiho plače na tribinama Vimbldona je pretužan BARBARA BOBAK VIŠE NIJE CRNKA! Pjevačica iznenadila sve transformacijom, ovakvu je još niste vidjeli! (FOTO) MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU: ”Neka brine o tom psu, sad se sjetio kad ga je Jelena ostavila” Nevrijeme zahvatilo dio BiH: Padao led veličine oraha SUZE! ANITA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI! RIJEŠILA DA NAPUSTI BEOGRAD! DIRLJIVA SCENA KOJA KIDA SRCE! Starleta nije uspjela ništa da sakrije Šok za Srbiju: Puklo tokom Eura, “Orlovi” ostali bez kapitena ŠOKANTNI DETALJI, DENIZ O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludjeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? “SLOBA ME JE ISMIJAVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!” Neca i Peca žestoko zamjerili Radanoviću “On je jedan BALVAN!” Švicarski konzervativci se protive održavanju Eurosonga: Užasan propagandni događaj Na ilidžanskom festivalu nastupit će: Hanka Paldum, Enes Begović, Šako Polumenta… FATIMU SAVLADAO STRES: Da se Sultan nije počeo svađati sa Memom sve bi bilo drukčije. Strah me je na šta će ovo izaći NAKON RAZVODA SA MELINOM HARIS IZNIO DETALJE: ”Mislim da je brak promašena institucija, ženama ne vjerujem” JELENA MARINKOVIĆ CIJELU NOĆ PROVELA U URGENTOM CENTRU: Stavljena joj kragna, a evo i šta piše u ljekarskom izvještaju NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNIJELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su prijetnje mom maloljetnom djetetu” Život bez ijedne žene: Ovako Sultan Elmedin živi bez Fatime i Jane! Kao vuk samotnjak Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: Bivši predsjednik Amerike će ostati gluh! Ima li s ovim veze pokušaj atentata

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u programu uživo, dokle više?!

Objavio: RHT
16/07/2024 5:20 PM

Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ!

Jelena Marinković sinoć je napadnuta u uživo programu, što je sve zgrozilo.

Foto ATA Images, Printscreen/samo_realno6_

Naime, i dalje zakonita supruga Ivana Marinkovića je doživjela šok dok je davala intervju. U jednom trenutku prišla joj je rijaliti rivalka Žana Omnija i krenula da je tuče.

Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ!

Žana je udarala Jelenu pesnicom u glavu, a potom ju je šutnula u stomak, što se može vidjeti i u uznemirujućem snimku koji je osvanuo na Instagram stranici koja se bavi rijaltiijem.

Voditeljica koja je pričala sa Jelenom bila je van sebe i počela da urla i doziva obezbjeđenje.

Zbog ovoga se nakratko prekinuo program koji je išao uživo. Postavlja se pitanje dokle će na nacionalnim frekvencijama biti dozvoljeno ovakvo ponašanje.

Prije nego što je doživjela nasilje, Marinkovićeva je govorila o Ivanu.

Ivan i Jelena Marinković dok su bili u braku Foto:ATAImages

“Ivan mi je pisao danas, trebali su mu neki kontakti koje ja imam u telefonu, a on nema. Slikao mi je neki ugovor koji mi je bio potreban. Pitao me je za psa, ja sam bila malo ljuta. Moja prijateljica je pokupila skoro sve. To što je ostalo u stanu kod njega potpuno mi je nebitno, ništa mi ne znači. Slike mi ne znače. Ja znam koliko on voli psa, ali volim i ja”, izjavila je ona.

Podsjetimo, Ivan Marinković rekao je kako zabranjuje Jeleni da uđe u njihov stan, a riješio je i da uništi uspomene koje su stvorili zajedno.

Razlog loših odnosa je taj što je Jelena prevarila muža u rijalitiju sa Urošem Rajačićem. Poslije skandala, krenuo je da isplivava prljav veš iz porodice Marinković.

USKORO STARTUJE IMANJE

Dosta vam je ovakvog nasilja i vrijeđanja?! Rijaliti program Imanje počinje uskoro da se emituje na kanalu Hype. Moći ćete da gledate 12 muškaraca i 18 djevojaka kako obavljaju seoske poslove.

Moraće da održavaju imanje u Lisovićima, a vidjećemo ko će biti najvrijedniji. Sav prihod od SMS glasova koje gledaoci budu slali – ići će u humanitarne svrhe.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS