calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO) Press konferencija povodom katastrofe: Vlada FBiH proglasila vanredno stanje

ZA SAT VREMENA PJEVANJA: Rada Manojlović keširala skoro 20.000 bakšiša!

Objavio: RHT
10/11/2023 10:40 AM

Rada Manojlović na jednoj svadbi u Tutinu zaradila je čak 20.000 eura i to za samo sat vremena. Poznato je da pjevači, osim dobrog honorara, koji se broji u hiljadama eura, uzmu i dobar bakšiš na veseljima na kojima pjevaju.

FOTO:YOUTUBE/PRINTSCREEN

– To je bilo jedno prelijepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno – ispričala je svojevremeno pjevačica koja je otkrila nešto više i o mladencima iz Tutina:

– Domaćini su bili divni. Oni žive u Njemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima što su baš mene izabrali da im uveličam najljepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole.

Foto: Kurir

Pjevačica je nastup u Tutinu počela pjesmom „Ja nemam drugi dom“ Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Poslije toga je izvela svoja tri hita „Svadba“, „Marakana“ i „Biseri i svila“. Ubjedljivo najveći bakšiš uzela je za pesmu „Evropa“ Stoje Novaković. Dok je pjevala taj hit, oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 eura.

Manojlovićeva je dobila i dosta para dok je izvodila numere „Za nas kasno je“ Aleksandre Prijović i „Mutivoda“ Sanje Đorđević. Kada je otpjevala ovih sedam pjesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd. A kako se pohvalila prijateljima u povjerenju, kući se vratila sa novčanikom koji je bio teži za 20.000 eura.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/ blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS