calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Za 100.000 eura u “Elitu” stiže takmičar koji će napraviti lom! Cure informacije, ovome se niko nije nadao

Objavio: RHT
15/09/2023 1:00 PM

Insajder
Učesnica rijaliti programa “Elita”, Slađa Lazić, otkrila je u razgovoru sa Aneli Ahmić da će im se u trci za 100.000 eura pridružiti Lazar Čolić Zola.

Rijaliti program “Elita” svakim je danom sve zanimljiviji, a zadrugari, naviknuti na ambijent imanja u Šimanovcima, redovno zaboravljaju da su okruženi stotinama kamerama, te redovno, doduše nenamjerno, otkrivaju škakljive informacije.

S tim u vezi, Slađa Lazić Poršelina se tokom razgovora sa kontroverznom Hrvaticom, Aneli Ahmić, izlanula da će joj se u “Bijeloj kući” pridružiti bivši momak Lazar Čolić Zola, koji će postati ravnopravni takmičar u trci za glavnu nagradu od 100.000 eura.

 Zola vjerovatno stiže… On mi vjerovatno stiže, znaš ono kao u filmu “Mi nismo anđeli”, ako si gledala, on stiže, a kuća u potpunom neredu – glasno se smijala Lazićeva.

 Je l’ ti drago – upitala je Aneli.

– Naravno da mi je drago, ja sam “zolanderka”! Niko drugi ne može da bude “zolanderka” osim mene – smijala se Slađa, a snimak njenog odavanja tajnih planova produkcije rijalitija već uveliko kruži internetom.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS