calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i …

VUK MOB ĆE ODLIJEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku i izvrijeđala CIJELU PORODICU! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/10/2024 9:00 PM

VUK MOB ĆE ODLIJEPITI

Sita Ahmić bez zadrške udarila na porodicu Vuka Moba.

Foto: Hype

Nakon što je Nena Gojković, majka repera Vuka Moba, izvrijeđala je takmičarku rijalitija Aneli Ahmić, na društvenim mrežama se oglasila Anelina rođena sestra Sita Ahmić.

VUK MOB ĆE ODLIJEPITI

Sitin odgovor na Nenine uvrede izazvao je veliku pažnju javnosti.

Sita Ahmić je na svom Instagram profilu bijesno odgovorila Neni Gojković, nazivajući je “ženom bolesnicom”. Sugerirala je da bi trebalo da se pozabavi svojim problemima prije nego što komentariše druge. Njene riječi su izazvale lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama.

– Žena bolesnica! Treba da pogleda šta ima kod kuće, pa da komentariše druge, smeće teško za sanatorijum – napisala je besno Sita Ahmić. 

Republika
Sita Ahmić odgovorila majci Vuka Moba na uvrede / Foto: Instagram

Podrška mladoj takmičarki

Nakon što je Aneli Ahmić bila meta Neninih uvreda, mnogi su pružili podršku mladoj takmičarki. Ističući da je napad na nju neosnovan i nepravedan. Sitin oštar odgovor na uvrede samo je dodatno podgrijao ovu temu i izazvao žestoku raspravu među korisnicima društvenih mreža.

Oštar sukob između Nene Gojković i Sita Ahmić nije prošao neprimjećeno ni među javnim ličnostima. Mnogi poznati su osudili Nenin postupak i pružili podršku Aneli i Siti, ističući da je važno osuditi bilo kakav oblik vrijeđanja i omalovažavanja na društvenim mrežama.

Do zaključenja ovog teksta Nena Gojković se nije oglasila povodom Sitinog odgovora. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati. I da li će doći do nekog pomirenja ili daljeg zaoštravanja sukoba.

Ovaj sukob na društvenim mrežama jasno pokazuje koliko riječi mogu imati veliku moć, kao i važnost odgovornog ponašanja na internetu.

Pročitajte i: MAJKA VUKA MOBA JAVNO PROZIVALA ANELI NA NACIONALNOJ OSNOVI?! Pružila podršku ovom takmičaru rijalitija: “Pravi muškarac”.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š,)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS